Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa će poželjeti da bude Baltazar, a tek onda smo na***
papa go to holiwood
zaboli nas za papkom
Nemoj dobar je vidis da je neki kuler ne hebe ni dva posto ove iz crkve.
i da želi ne može....
papa je pravi čovjek i pravi socijalist.. svaka vjera bi trebala da se vrati svome izvornom nauku, tj propagiranju socijalizma i jednakosti među ljudima. A i sama centralna ličnost crkvenog nauka-Isus, je vjerovatno bio najveći socijalist u povijesti čovječanstva.
To tvoje "vjerovatno bio" moras potkrijepiti dokazima. 30 godina se o Isusu znalo nije. Zadnje 3 godine je poceo sa poslanstvom. I otkud to da je on uspio za 3 godine postati najveci socijalista u covjecanstvu ? Ne lupaj vise gluposti vec se fati knjige i citaj historiju !
@S_A_N_A A otkud tebi dokazi da nije? Koje knjige? 2-3 reference ne bi skodile.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ČIKA SPASOJE !!!
Tako je coool :)
Još malo pa će poželjeti da bude Baltazar
Ma neće,vidiš da je skroman :)