Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I počinila je. Genocid je genocid, ko favorizira Tursku i govori da nije počinjen genocid neka još jednom DOBRO razmisli.
E sad ce se nas sultan Redzo stvarno naljutiti. Ne mogu Turci da ubiju ni milion ljudi, a da ih ne prozivaju za kojekakve genocide i statijaznam. Ovako vise nece moci.
Pape su najgora vrsta ljudi
Papa postao i sudija? Bez presude m. suda pravde nema ni zlocina.Kratko jasno. Taman posla da drzavama ....sude pape,politicari... Zar niste Bosancima rekli da nemogu nazivati genocid zlocin u BiH bez pravovaljane presude u Hagu a trazite od Turske da plati i odstetu bez ikave presude. Pa nemoze dupli standardi do neba.
@KajlaSarajeva Mozda u Srbiji .
Slazem se da je pocinjen genocid nad Armencima, ali isto tako genocid je ono sto su pocinili Amerikanci nad indijancima, Spanci nad narodima Maya i Inca, Australijanci nad Aboridzanima, Rusi nad Poljacima, Crkva nad naucnicima ("hereticima") i zenama ("vjesticama")... ima genocida koliko hoces, samo su ovo prema Turskoj dvostruki arsini
Pojedinci bi tako zarko da se vrati spaljivanje vjestica na lomaci sa uperenim prstom jednog "svjedoka" u potencijalnog vjestca/vjesticu. Nadam se da se takva vremena nikada nece ratiti i da se niko nece paliti bez sudskog procesa,dokaza ,svjedoka i svega sto ide uz to.
Pa dobro Franjo kako bi ti nazvao masovna ubistva u kraljevini Jugoslaviji ?? Ipak ti je to preko puta VAtikana a i vremenski puno bliži. Ili što Isus poruči: POGLEDAJ PRVO SVOJ DOM ANDŽELE !
jos da se prizna genocid hrvata i ovih bosnjaKa nad srbima, nijemaca,belgijanaca, usa nad indijancima itd.
Pa naravno da je genocid, stradalo je milion i po ljudi... Jedan od najstrašnijih zločina u istoriji!
Postoje još samo dva plemena na Zemlji koja negiraju počinjeni genocid, a to su Turci i Srbi. To su dva najsličnija naroda koja postoje. Niski, garavi, užarena seljačka krv, najobičnija plemena bez imalo kulture.
Opis za desetku ...
Naravno da je bio genocid i to prvi genocid.
Nisam bio tamo jarane ali nisam ni Turkofil i zaluđen.
Jesi li ti jarane zdrav pa tamo je ubijeno 1,5 miliona ljudi a ti govoriš o nekakvoj fobiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne seri pedofilu homoseskualni.... Podudlaj ga licemjerni krščanski primač u anus....
red je da papa pocne prozivati i ostale.
@Separatista haj se ti lijepo vrati u pecinu. za tebe nema nista novo.
Isto tako treba nazvati genocidom masovna ubistva koja su radili Napoleon Francuska, Musolini, Austrougarska, Engleska i tako redom sve treba nazvati genocid. Treba se samo malo vratit unazad u istoriju i sve procesljat bez gledanja kroz prste nekima za genocid.
Genocid je planirana ubistva muskaraca,zena i djece
Mozda zlocin ali genocid nikako
zovi ga kako hoces ko te jebe
Slijedi gomila komentars mrznje i frustracija,cao ova tema