Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda bi kod nas u BiH, i pred hercegovine zafalilo kamenja!
ovaj ce papa da napravi revoluciju 21. vijeka...
Moguce bi bilo al' da nema neko iznad njega.A da pri tom ne mislim na Boga :)
cuj pape sto je antiprotivan ! haha
Samo se vi smejte Orangutani i ismejavajte covjeka... ali ovaj Papa dok zivi u Motelu i zeli jednakost za sve slojeve ljudi vase Hodze i Popovi vozaju mercedese guze najbolje picoke i deckice i vas lazu kako bog sve vidi i da ste vi jedini pravi vjernik samo ako donirate malo vise novaca za njihove Tulume! Ocekujete da za vas neko rjesava probleme i vase nedace a kada bi vas neko pitao ajde da otjeramo korumpirane politicare,popove,hodze i fratre vas vecina bi u glas rekla da nemozete jer je napolje hladno ili vam nana bolesna ili morate cuvat djecu itd.... Vecina kao zeli jednakost a ta ista vecina kao ovi komentatori bi sutra lizali paksu bilo kojem politicaru samo da bi sa njima bili u istom drustvu na veceri ili u nekom od skupocjenih auta! Kao sto ranije napisah ako ovo sve Papa radi iz svog srca i svoje savjesti onda ima moj Naklon do zemlje i ovo je jedan od rijetkih koji pokazuje kakav poglavar ili vjernik treba da bude covjek!
Sto ovo nema onih dosadnih komentara kako nas Vatikan mrzi i kako nam je dao imena?
e papa franjo nije more toliko veliko ni duboko
A bog koji sve vidi i sve zna ,....sakriva dokaze!
svaki dan mi je sve drazi ovaj papa
Bil' mu dao,voli on mlade djecake? :DDDDD
ovaj papa mi se sve vise dopada
Ovaj bi mogao i na Islam da pređe ...
Mito i Korupcija Najpoznatiji bračni par u Bosni i Hercegovini sa kojima se najviše druže oni koji se protiv njih najviše bore.
da, to je zaista istina.
ko ce se kladiti da ce ovog papu otrovati...i to veoma skoro? ...papa mora biti german inace ce se vatikan raspasti....
Nema dovoljno kamenja...
daj ba papa dogovori se sam sa sobom..
puko papa ko tromblon, sad potice i na davljenje naroda... nije ni njemu lako..