Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim da se poklonim katolickoj crkvi da se poklonim papi u papamobilu niti da sedim u crkvi za vreme Sv. Liturgije, niti da ga nazivam 13. Apostolom, to je za pravoslavnu doktrinu samo po sebi bogohulno, i uopste bogohulno nekoga proglasavati bozijim namesnikom na zemlji i proglasavati za zivota Svetim. Stop ekumenizaciji.
Svake godine u Crkvi Svetog Groba "Sveti Oganj" jedino uspe izmoliti pravoslavni patrijrah. Kroz istoriju vise puta su razni poglavari katolicke crkve pokusali da izmole "Sveti Oganj", ali nikada nisu uspeli.
Hebi ga,moramo se udruziti,htjeli mi to ili ne!
BOGUMILE I JERETIKE NA VJEŠALA !!!
Opere li Kirilo dupe kad sere, ili samo potare papirom?
volimo te papa više od ćevapa društvo ljubitelja pape alipašino
@etludoa Vidimo kako muslimanska mladež postuje Boga, uglavnom sa kalsnjikovom i opasani eksplozivom. Islam sa nijednom vjerom nije napravio suzivot.
cuj majke ti velika ocekivanja..... ja smijurije braco moja