Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam baš neki popbožnik, al se volim otresti na slavi kod komšije.
nismo ni sumnjali....ona je vatikanski projekat iz holivuda.....baba je imala svoj pr tim od stotine ljudi.avione i luksuzna auta,odsjedala u najskupljim hotelima.....a ljudima u indiji i kini savjetovala da budu gladni i siromasni jer ce tako prije stici do boga :)))
@Iritator_klitorisa ...pa nije bez razloga albanka...najlakse je upravljati najprimitivnijim evropljanima..plus je bio cilj sto prije i sto vise pokatoliciti albance...ako nisi znao vatikan gradi najvecu katedralu upravo u pristini.....sta ce im tolika katedrala u pristini?....na kraju krajeva vatikan jke svjestan da je izgubio jer ga je pretekao alija i idil......siptarima kao i bosnjacima je nametnut sunitizam i oni su islamski radikalizirani....dzaba se papa trosi i radi po albaniji katedrale
Kakvq je to vjera kad covijek odredjuje ko ce bito svet a ko ne
objasnio sam ti gore!! Pročitaj!!
Potpuno promašena vjera je vjera arapskih kozojeba u koju je osnovao arapski razbojnik i pedofil, i u ime koje se danas ubijaju milioni ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zar nije vec