Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde papa nab.ijem te na k.u.r.a.c ti i \"tvoj\" narod ste najveci zl.oc.inci i fas.isti danasnjice, nab.ijem te na k.u.r.a.c, pop.usi k.u.r.c.i.n.u.
papa vodja krs.canskih fas.ista
Kratko receno.Papa trazi bombardovanje Sirije.
Sve ratove na planeti planira i realizuje VATIKAN... To je leglo ILUMINATA (REPTILA) na cijem je prijestolju SOTONA.... ali uskoro ce doci Bog sa svojom vojskom i \"dici ce se i mrtvi i zivi\" i unistiti zlo koje razara ljude vijekovima...Necemo imati milosti, je je ni vi nemate...
http://www.youtube.com/watch ?v=bcsHl9o_Cx0
@obilic Dijasporac,umjesto da nam se zahvališ što si sad u Skandinaviji umjesto u nekoj selendri u Bosni,ti ovdje došao vrijedjati.Mujo,pozdravljam te iz Republike Srpske,uživaj!
Cudno to nekakvo bratstvo Srba i Hrvata iz BIH.Ja gledam cesto HRT1 i svako malo pominju se Srbi u najgorem kontekstu.Ti vjerovatno mislis da postoji politicko jedinstvo u razbijanju BIH pa si nasao da tu ima neka krscanska solidarnost izmedju ovdasnjih Srba i Hrvata.Ne poznajes ti ovu zemlju i ovaj i ove narode,zabrazdio si u mrznju a da ni sam ne znas sta ce ti to i sta ti imas od toga.Cini mi se da ti se sve u glavi pomjesalo od politickog dogovora dvojice stranackih lidera oko toga da Bosne i Hercegovine bude sto manje do toga da postoji neko zamisljeno jedinstvo naroda (srba i hrvata).E moja budalo,spasi se od sebe sama dok mozes. iskreno ja ti se divim,da mozes neopravdano i bez ikakva razloga mrziti
za ovog obilica ust.asu, e kako si glup uco, \"Srbi iz Hrvatske ne koriste turcizme poput riječi \"hajvan\", pa ti si toliko glup da je za ne povjerovati, jesi li slucajno ikad cuo da se u dijaspori druze srbi i muslimani ili srbi i ust.ase, itd.. sigurno nisi jer ti nisi otisao nigdje dalje iz kamenite hercegovine, da si srbin sazalio bih se na tebe pa bih te pozvao da malo dodjes u civilizaciju kako se nebi provaljivao po pojedinim portalima, ali posto si ust.asa umri u kamenjaru, a ust.aso ne trebam ja nikakvu kosku bacati bacili ste vi sve sto ste imali u oluji, posto vidim da u svom komentaru ne spominjes tu zl.ocinacku akciju, jasno je da si ust.asa jer da si srbin nebi tako lako mmogao preko tog zlo.cina preci i nazivati ust.ase bracom, ti si jedan glu.pi usta. P.o.p.i.s.a.m se na bozic i na sve one koji ga slave,a tebe obilicu ust.aso najvise,
da li neko mozda zna sta znaci u prevodu urbi et orbi,da li je to ubi il porobi.
@obilic Mujo,misliš da si pametan \"bacanjem koski\"izmedju Srba i Hrvata?Inteligencija dijasporca je evidentna iz tvojih postova.Usput,Srbi iz Hrvatske ne koriste turcizme poput riječi \"hajvan\"!\"Kontaš\" glupane?
A vidi glu.psona obilica sto mi je replicirao, jesi li ti cuo haj.vanu ikad za tastaturu i slova da mozes sam birati, a jesi li cuo maj.mune da neko mozda ne zivi dole i da mu ta slova nisu potrebna, i da ta slova razumiju samo narodi sa balkana, a maj.mune ja koji zivim \"vani\" ne pada mi na pamet da upotrebljavam ta slova pa da me ovdje ismijavaju i moja tastatura ne poznaju ta slova, e bas si ja.dan i bj,.edan de uzmi nek muslimanski nadimak ne brukaj nas srbe svojom glu.poscu, a od kada su to tebi us.tase braca jel od OLUJE ili od ranije, smr.adu sm.rdljivi ti kao neki srbin nazivas ust.ase bracom one koji su me protjerali iz hrv.atske i sve srp.sko pop.alili, ja mislim ipak da si ti neki ust.asa koji se krije iza tog nicka-nadimka. P.o.p.i.s.a.m se na bozic i na sve one koji ga slave. a ti obilicu u.sljo us.ljivi ust.aski vise se ne javljaj.
@George Carli... http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Što se vi više borite protiv Islama, Gospodar Svjetova vama uzvraća ČISTIM I DOBROVOLJNIM PRELASKOM NA NAJČISTIJU VJERU, U NJEMAČKOJ PREĐE NPR. ~40000 GODIŠNJE!
-Yeb.em ti ...gospodju sekaicu staniiiiiiiiiiiiiiii......!
No woman could or would ever fuck things up like this. So, if there is a God, I think most reasonable people might agree that he\'s at least incompetent, and maybe, just maybe, doesn\'t give a shit. Doesn\'t give a shit, which I admire in a person, and which would explain a lot of these bad results. So rather than be just another mindless religious robot, mindlessly and aimlessly and blindly believing that all of this is in the hands of some spooky incompetent father figure who doesn\'t give a shit, I decided to look around for something else to worship. Something I could really count on.
Something is wrong here. War, disease, death, destruction, hunger, filth, poverty, torture, crime, corruption, and the Ice Capades. Something is definitely wrong. This is not good work. If this is the best God can do, I am not impressed. Results like these do not belong on the résumé of a Supreme Being. This is the kind of shit you\'d expect from an office temp with a bad attitude. And just between you and me, in any decently-run universe, this guy would\'ve been out on his all-powerful ass a long time ago. And by the way, I say \"this guy\", because I firmly believe, looking at these results, that if there is a God, it has to be a man.