Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi korisnicima Facevooka staviti brnjicu u znak žalosti !!!!
R.I.P. fini cuko, a kozojebi će dobit svoje.
Je** vam pas sve, kakva je ovo vijest klix????Problem je sto ne vidim nigdje vijesti o nasim LAFCINAMA Arminu Salkicu i Nedeljku Radicu koji su bez ikakvog razloga ubijeni u svojoj domovini za koju bi, na kraju i jesu, zivot dali.Pa kome ovi momci mogu smetat . Pa gdje je taj dan zalosti Bosanci dragi????Na kraju krajevi svi i onako smrdite na francuski cmar.
Ye bo vas džukac.Ubijeno je 130 ljudi.Žao mi je nevinih.Oni su žrtvovani bila ovo teroristička akcija ili "false flag" akcija francuskih tajnih službi.Civili su imali svoje živote,nisu nikog ugrožavali.Za sve je naravno kriva francuska vlada i politika imperijalističkog aktivnog učestvovanja u svjetskim krizama.Najbolje je rekao politički analitičar Goran Kovačević koji je rekao da je " rat Francuzima došao kući" obavezno pogledati i video na linku:http://youtu.be/VbZwSIMxpoM
jebo vam on mater zidovsku
Da li mu je posljednje na usnama bilo: VIV LA FRANCE !
C'mon pardon ! Da li mu je psoljednje na usnama bilo: VAV, VAV LA FRANCE ?
Ovo je vise perverzno dokle ide ovaj lobi, FUJ, zar ovakvi clanci zasluzuju medijski prostor
Ne vidis poentu moj prijatelju, nemoj biti toliko naivan, vrijedi taj cuko vise nego sva djeca treceg svijeta, zato i jeste ovo sve FUJ
sad će svijet obić kako je umro nekakav pujdo,a naše vojnike samo će oplakivat opet glupi bosanac
Sutra dan zalosti i ezan tacno u podne,zastave na pola koplja.
Dobra skroz :)
Pardon,ovo je bilo namjenjeno za komentar ispod ovog. Sorry
Ja sam stavio providnu kost na svoju profilnu sliku.
Dobra skroz :)
Da li je francuski nosač aviona već krenuo prema ISILU da ga osveti !??
Jeste, krenuo je i kad za par dana dođe tamo, uz saradnju sa Rusima, Game Over. Francuzi su fin narod, dok ih ne dirneš, a onda su vrlo zajebani. IS broji zadnje dane.
"Ovaj pas je sigurno imao više ljudskosti u sebi od ovih barbara" pocivaj u miru Diesel..
Ah,a nekad su se istirugali JBT-u,i njegovom Luksu,koji mu je(kao) spasio život...a sad ordenje kuci,svašta...
Eh onih 13o Francuza bi mogao i halalit, al PSA ? NEEEEE ! Pa zabranjeno je ubijati životinje !!
Idemo sad #TuAsKalamunja