Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet im dusi, uvijek po glavama jadnog naroda.
toliko pare, toliko bogatstvo, razvijaju nuklearnu tehnologiju, a ne znaju napraviti pišljivi avion, ma šta napraviti, stare popraviti...
Ima li sta novo o Dzeki ?
Ne valja Boeing, kupite nesto rusko :D
nedaju im ameri rezervene djelove.. a inace njihova avijacija je pre zastarjela i odrzavana sa nestrucnijm osobljem
ne mogu da odolim...\'srusio se \' je isto tako potpuno ispravno jer ukoliko se radi o kvaru na samom avionu onda je avion fakticki srusio sam sebe...nemojte zuriti sa komentarima i u svakom slucaju pozdrav svim dobrim ljudima a i onim \'natakarenim\' takodjer.. ;)
Amerika uopce ne suosjeca sa ovim zrtvama, a i zasto bi, kada su oni indirektno oborili ovaj avion odredjujuci im embargo na dijelove... Cuj ne odrzavaju ih... Oni ulazu maksimum u odrzavanje starih aviona, ali hajd ti popravi Yugu ako ti zemlja proizvodjac ne da dijelove...
Haris Pašović je mislio na komentatore kao što je ovaj sa nickom \"@nepismenost\".
Pao avion je potpuno ispravno ! On sebe ili se (povratni glagol) nije srušio nego je pao. Popišati se / sebe je takođe povratni glagol pa niko se/sebe ne popiša. Nismo pazili na satu, a drago pametovati drugima !
Valjda se srusio a ne pao!!! Molim vas stavite onaj tekst Harisa Pasovica o nepimenosti na naslovnu stranu, to se mislillo na vas nepismena bagr.0!
ajjjjjjjj Minkiceeeee!!! Kaze Katarina: Slošilo mi se hahahaha, tako i meni od pada aviona...ovo snimaju 9 sezonu serije LOST ...znacii FIKRETE!!
bitno da oni ukrkaju milijarde u nuklearnu bombu a šeici milijarde u nogometne klubove.i da....da namo dođu po dječji doplatak i socijalnu.
Tako je to kad se sve pare daju u razvij nuklearnog naoruzanja, a stalno raste broj nezaposlenih, mladi bjeze iz zemlje, avioni se ruse zbog slabog odrzavanja... Umjesto da prstom pokazu u onoga ko je kriv, oni vicu \"Joj, jes Ahmo dobro rek\'o kjafirima\", a dok Ahmo pali raju, svaki mjesec po jedan avion padne..
Sigurno kriva ona izraelska ptica agent.
ZA SVE SU KRIVE PIRAMIDE VISOCKE!!!!!!