Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvijela nama nasa Bosna i Hercegovina!!!
Jedan Al vrijedan...!!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
huraaaa
VIDEO KAO DOKAZ, Mas.akr u Mis.urati 22.03.2011 ubi.jena djeca od strane Gada.fijevih zlo.tvora... http://www.youtube.com/watch?v=f59f2ZSipBU&feature=player_embedded
Živio Lagumdžija!
Ostade smece na cistoj zemlji.
sad bi se nasi mrki gradjani potukli radi starog zeljeza
pao je nema ga vise hahahaha
Glu*pane poenta je u cinjenicama koje mediji zanemaruju i propagandi koja se vrsi gdje se propagira kako je Gadafi ubica, zlotvor, kako on tlaci svoj narod, kako oni zive kao zivotinje sto je totalna laz. Niko nece da ide nigdje al ti si previse plitak da skontas o cemu ja pricam.
Ma je.o jedan avion, nemam razloga da ne vjerujem da je mehanicki kvar, a gadafi izgubio sve aviuone, pa ko je sad ovdje lud. isto se dogodilo i Srbiji, sve se nesto kurc..i i onda poviju rep i mars sa kosova, a za utjehu oborili su jedan avion he he he . a njihova sva avijacija u starom zeljezu.
pa seli se ba, šta čekaš!!! Ja idota majko mila.
mojoj sreci nema kraja, ja svrasavam vala evo ovdje u Becu-Ottakringerstrasse
Re.ta.rdu glup si
hahahahhahahahhahahhahahah nema ga vise
ma mozda je i to fazon sad, da ovi upadnu sa vojskom da ga spase, pa nafta pa \'vamo tamo... ma ko ce ga znati :D
pogledajte video o mrdijskoj propagandi, bit ce vam barem malo jasnije : http://www.youtube.com/watch?v=edVnjrxNDs8&feature=player_embedded