Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjecanstvo nazalost ima preceg posla
Ne nije pakao ovo je samo ziovska specijalna operacija nad muslimanskom djecom
A sta drug pola milijarde muslimana radi glede toga? Kritikuje, kune i gleda. Sve mi se čini da za i za muslimane sve vise vrijedi ona srpska samo sloga...
Cionisti su nacisti 21. stoljeća, a Gaza i ustanak u Gazi protiv cionista je Waršavski geto i ustanak u Waršavskom getu protiv nacista 21. stoljeća. Jednako iskreno osuđujem holokaust Jevreja u II svjetskom ratu i genocid Palestinaca sada!
GEBOCID
Kako ce spasiti kad oni uzivaju u Genocidu kao sto su Srebrenicu prodali i sad Moralisu...
Zašto niste nastavili sa načinom vođenja Palestine kako je to radio Jaser Arafat?!?! Imao je priznatu državu Paleatinu i PLO sa vojskom i policijom, razvijenom politikom koju je svijet cijeniobi poštovao. Danas nemate ništa osim jada i muke koja će trajati dok vas ima. Znate da će vas židovi uništiti kao mrave. Samo organizovana država i vojska može ratovati sa izraelskom vojskom... Palestinci umiru, a svijet gleda i ćuti!
Da imas Nafte,Ulja Zlata pomogli bi ti sve Gnjide
Izraelski ambasador svaki dan pravi dramu u UN...Ne znam zasto palesticni ne dodju sa slikama ubijene djecu u UN
E rekao si nešto što ne znamo!
Cionisti su nacisti 21. stoljeća, a Gaza i ustanak u Gazi protiv cionista je Waršavski geto i ustanak u Waršavskom getu protiv nacista 21. stoljeća. Jednako iskreno osuđujem holokaust Jevreja u II svjetskom ratu i genocid Palestinaca sada!
Da se prisjetimo, kad je Rusija krenula na Ukrajinu digli su se svi oni koji sada cute. Cak i Putina optuzise u Hagu za ratni zlocin jer je sklonio djecu u Rusiju. Preko 4000 pobijene palestinske djece ne okvalifikovase cak ni zlocinom a kamo li genocidom sto sasvim izvjesno jeste. OUN i medjunarodni sud su samo poluga u rukama globalista i cionista.
Strašno i onda imaš neke bolesnike kojima je drago što neka djeca prolaze pakao
Zabranite i osudite Hamas i njihov hinjski napad na djecu, zbog grupe nadrogiranih sexualnih i bolesnih predatora koje vi zovete oslobodilacka organizacija ispasta cijela nacija i nevini, koliko ja znam sve je bilo mirno dok nisu upali na muzicki Festival kozojebi naoruzani hrabri, nije vas niko bombardirao, sad pucate kao kokice u loncu, ocistite svoje smece. Dokle god kao takvi tekbirate u zlocinu i dok ucite djecu da budu zli udaraju mrtve i izmucene stapovima, dobicete ovakav scenario
Hamas nije teroristička ogranizacija, imaš na internetu Haaretz (najpoznatije novine u izraelu) oni su objavili da je Hamas poubijao 900 ljudi (većinom vojnika) dakle nije 1500, nema obezglavljenih beba, sa tijelima se nije ništa radilo, kao što izraelci uriniraju po tijelima Hamasovih boraca, dakle sve su to laži Izraela da opravda genocid nad Palestinom!!!
Djecu treba spasiti od HAMAS-a. Izrael je jedini koji to može napraviti
Arapski lideri iluminati se brinu kako da ostanu na vlasti... zabolje njih za Palestince i sirotinju.