Strah od izraelske odmazde
0
Palestinske oružane grupe obustavljaju vatru
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to doslo iz goozice u glavu...nakon 50 godina?
Zasto hrvati i srbi misle da bosanjake mogu natjerati u kafez 25% teritorije bih bez rata? Zato sto su srbi i hrvati dva divlja, krvolocna plemena koji datiraju iz doba barbara. Dok god mi imamo vodje krecnjake i mekusce kao tihic, silajdzic, lagumdzija, izetbegovic i sl. bice nam kako nam jeste. Nama treba vodza koji ce biti nemilosrdan sa divljim plemenima srba i hrvata, snalazljiv koji ce razviti veze sa istokom i zapadom u svrhe odbrane na sve moguce nacine. U sljedecem ratu (kojeg ce sigurno biti) primjeniti taktiku sprezene zemlje., a ne merhameta. Sve dotle divlji ce nam raditi o glavi. Brutalno, ali nazalost istina se mora reci!
Neka mi neko isprica bajku kako Izrael i SAD ne mogu za dan potpuno zauzet palestinsku teritoriju, sa ili bez ljudskih zrtava, ili u par poteza preuzeti apsolutnu kontrolu nad Afganistanom ? Postavlja se logicno pitanje zasto NECE?
Cuj to, \"da se omoguci narodu predah i obnova\", pa to je ko spremanje jagnjeta za klanje! Koji olos, nadam se da ce ih Izrael skroz unistiti!
Pobit sve lojavce cuj boje se odmazde a vamo se ko kurce isto ko i u bivsoj bih...
Ima jedan dobar spot na sajtu IDF zanimljiv je.
Podrzavam i volim Izrael.
@klol e sto ce mo ih podrzat iz Sarajeva ko oni nas 93 braca dolazila na 1. linije a mi protestima podrzajemo ccc
hoce li biti kakav protest u Sarajevu da podrzimo bacu Palestince?
ma daj, stavrno me zacudilo kako je mogao sarajevo-x da uzimaju izrael kao kao izvor informacija da se braca u palestini povlace maaa daaaj zna li iko da talibani drze 80% teritorije u Afganistanu ... nisam nigdje vido tu vjest
IDF - IDEMO DEREMO FUKARE
nije jadan ne bio... IDF = Israel Defense Forces... ccc...
IDF = izraelsko fashisticko teroristicka organizacija
prpa prpa! ide zima, lijevat će se olovo :)
Naravno