Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLAVNO TEK DOLAZI !
- Izraelska organizacija je sakupila brojne izjave izrelskih vojnika, u kojima priznaju ratne zločine protiv nenaoružanih Palestinaca, skupila u knjigu koja će uskoro biti objavljena u Evropi. Nevladina organizacija Breaking the Silence, ovog mjeseca će objaviti detalje o m. učenju i u. bistvima koje je počinilo 180 vojnika IDF-a u periodu od 2000 do 2009., i to na osnovu njihovih vlastitih svjedočenja. Svjedočanstva, zvučni zapisi i slike već su u opticaju, ali vojnici koji su svjedočili po prvi put će otkriti svoj identitet i lica. Osnivač organizacije Breaking the Silence Yehuda Shaul, također bivši vojnik IDF-a, je izjavio kako je zapravo njihov cilj da se pokrenu rasprave u Izraelu o vojsci. \"Izraelska vojska je iskvarila mlade\", rekao je Shaul. Od knjige, koja sadrži po prvi put objavljene podatke, očekuje se da podstakne kontroverze u Izraelu i širom svijeta. Breaking the Silence čine 700 bivših vojnika IDF-a i aktivista. IslamBosna.ba
Gledajte \"The Arriwals-e\"
Negdje sam procitao, da ce za vrijeme zadnjeg doba , na celo svakoga naroda doci najnemoralniji ljudi da ih vode
Palestinci su konačno shvatili da islamski terorizam ništa dobro neće donijeti,zato svaka pohvala u čišćenju islamskih terorista-fundamentalista.
Cini mi se da se sprema veliki dernek, od sjevera Afrike, preko Bliskog Istoka do Srednjeg Istoka. Ne mogu svi ovi neredi biti slucajno u isto vrijeme. Samo je pitanje hoce li se preliti i na nas.
Neznam sta mislis Kad kazes \"braca arapi\" Pa konju dragi zar nevidis da ce politicari prodati i rodjeni s.upaK za interes. Sta je bilo sa milosevicem, seseljom karadzicem....itd srpskim junacim koje prodadose srpski politicari.....Nesto nam se tudjamnova ideologija isparila od kako su neki drugi p[oliticari dosli na vlast u Hrvatskoj....Malo informacija nie za odmet...i iduci put umjesto nika \"kombi\" stavi nik KONJ bolje ce ti pasat.......
Eto vam VAŠA BRAĆA Arapai! Tako je i Zlaja izručio Alžirsku šestorku u Guantanamo, a vi ga birate. Baš ste jad od naroda!