Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosijacenje za stolom medzunarodne zajednice neće pomoći dok god USA ima veto.. Otpor i borba je jedini cilj i sredstvo do slobode
Samo se Dihadom moze doci do pobjede ! Rimskoi statut Međunarodnog krivičnog suda.... tralala ... tralala ...
Šesti imanski šart: sve se događa s Božijom voljom i Božijim odredjenjem. Sam Bog je odredio da se na najgore i najužasnije moguće načine kasape nevini ,djeca na plažama i siromašni insan. Nema se tu šta ko mješat i tužakat.
hahahahaha Koja glupost ,a još veća što se domaći muslići lože na ove gluposti... Spaliti Gazu Napalmom.
Moj Babo je zlostavljao Musliće ali ono baš hahaha . Žalosno što se nije mogao priključiti u BejHa da uživa malo po Višegradu 😂😂
"_Ovaj potez znači da će Izrael odgovarati pred Međunarodnim krivičnim sudom za zločine počinjene na palestinskim teritorijama." Krvnik i treba da odgovara. Zločini ne smiju proći nekažnjeno!
draga moja zvjezdice Pa nije genocid eliminisati islamske teroriste neeee to je poželjno što više islamskih terorista eliminisati.
Oslobodit ce ih svih optužbi i time legalizirati sve do sad ucinjeno.
e bas da vidim i to ;) naći će oni neki backdoor u zakonu....nedje neki zarez ili slicno
palestinci se sramote....