Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha palestinci = bliskoistocni bosnjaci.....neobrazovana, primitivna, beskorisna, islamska stoka!
Bosna's prime Minister Vjekoslav Bevanda supports Israel.
Palestinci, želim vam sreću,prestanite slušati Iran,dogovorite se sa Izraelom (priznaj te Izrael,Izrael neka prizna vas) tako da i vi imate svoju državu i da živite kao ljudi. I Izraelu je dosta rata i oni jedva čekaju dogovor sa vama.Okrenite leđa Hamasu i njegovoj težnji da uništi Izrael. Od toga nema ništa jer je Izrael prejak za vas.Jedina vam je opcija dogovor.
Aha,nesto mi to poznato po kmecanju,arapi=bosnjaci,hihihihihihihi
ovi arapi po čitav dan leže u hladu, pozivaju na nasilje, vise po facebooku i kukaju, kukaju, kukaju. vjerujte, niko tu ništa ne radi pozitivno, s dobrom namjerom. jalijaši sami. onda se čude što im ne pomažu.
Očekujem da Papa Franjo posjeti Palestinu i opere noge palestinskim zatočenicima nacizraelskih kazamata
FREE PALESTINE ! FREE GAZA !