Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop palestinskim teroristima. Živio nam Israel beskonačno , Israel taj dragulj koji svijetli u mulju i crnilu bliskog istoka.
Ma samo neka Hamas (harakat al-muqâwama al-'islâmiya) reketira palestinske vlasti i izrael , pa i ostale arapske zemlje (egipat,saudijce itd) prodane duse ! svi prodani za dobre pare !
A sada se priprema drugi Izrael u Ukrajini...ozbiljno ! http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/
Svaki narod ima svoj sljam ! muslimani= islamiste, srbi = cetnike, hrvati = ustase, evropljani = naciste/breivike/fasiste.... pa tako i zidovi imaju cioniste
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
živjeli židovi pozdrav svim izraelcima od raje sa alipašina
mati više nije a sestra još radi al barem nije na birou kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
mati ne radi više a sestra radi svagdje kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
kmeek kmeeeee kmeeeeeeeeeeeeeee
pelcujem ti seku sabahetu zguza kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)