Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIDOVI A UVIJEK SE POZIVAJU DA SU ŽRTVE 2. S. RATA
Uzimaju dio po dio,sa njima nema dogovora,samo otimaju od Palestinaca!! Ja licno,nista ne kupujem sto je Izraelsko,to je moj nacin borbe protiv cionista!!
Ja jedino vidim da bi njima mogao Bagdadi stat u kraj. Ako iznevjeri onda fakat jadni ljudi.
@Pro-zajebantu To ćemo tek da vidimo, što se mene tiče dajem im šansu. NIsam do sada vidjeo da Amerika bombarduje cionističke tvorevine, al vidim da si ti veliki mudrac, pa ću svakako obratiti pažnju i na taj aspekt. Dalje, Musliman koji se zalaže za Komunistički sistem upravljanja nije Musliman ili je u najboljem slučaju Licemjer odnosno Lažov. Ne može se fudbal igrat rukama, to nije ista igra. Isto tako ne možeš biti Musliman a željeti Komunizam ili Demokratiju ili nešto treće što nije Šerijat. Al čudi me da ti to ne znaš, pošto mislim da ćeš uskoro promijetiti svoj nick u Pro-Mudrac, bolje ti pristaje.
@Pro-Mudrac-Šeih Ma evo pametnice male. Kad već pominješ Kur'an časni, mogo bi ga i pročitat, a evo ti za početak sura El-Mai'dah Ajet 44. Jasno i glasno kaže da se JEDINO može suditi po Šerijatu. Ti sad to tumači kako hoćeš, ali stvari su jasne ko dan. Kako možeš slijediti Sunet a da ne želiš Šerijat? Kakav je to Sunet? Neki vanredni? Nemoj da se provaljuješ, čita ovo ipak dosta ljudi. Bitno je izreći i MISLITI La Illahe Il Allah a ne samo izreći. Pa takvi "Muslimani" poput tebe ne znaju ni prevod Fatihe, a znaju je napamet. Al dobro je da se pozivaš na Kur'an časni. Imaš opet šanse da ti se Allah swt smiluje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)