Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno treba jedan razoran zemljotres Izraelcima i nakon toga nuklearku im poslat pa da ne ostane ni jedan jevrej tamo osim onih normalnih.
Malo , мало
Što ti ne promijeniš nik u onaj pravi - "četnik44-", šta se kriješ iza partizana kevu ti nabijem u šupak odakle si ti izašo ?
SIEG HEIL
Папак турски
Ispravno je što su ga osudili. Trebao je ubiti 100 drugih izraelaca umjesto ovog jednog.
SAD ne mogu da čekaju na bezbjednosni sporazum s Avganistanom koji garantuje ostanak američkih vojnika i vojnika bande NATO iposlije 2014. god. a Avganistan je islamska zemlja još od persijske dinastije Samanida, koji su bili zoroastrijsko tj. vatropokloničko sveštenstvo i prešli su na islam u čemu ih je slijedila većina stanovništva, prije više od 1400 godina.
a koliko su zidovi dobili za ubijanje palestinske djece i zena?
da bi muslimanski svijet izašao iz ropstva potrebno je maksimalno zaštititi kršćanske manjine u islamskim zemljama i krenuti u totalno iskorjenjivanje američkih terorista u Avganistanu i Iraku, ubijat ih i raketirati njihove baze, baze američkih vojnika.
Koliko su cijenjeni ovi izelci za nepovjerovati. Koliko si Palestinaca pobili i nikom nista :/
U sudu u Haag-u, ratni zločinci se u prosjeku osuđuju 31 dan zatvora (rekao bih hotelskog smještaja) po ubijenoj osobi (čitaj Bošnjaku), znači toliko vrijedi život Bošnjaka u odnosu na život Jevreja! Ugledajmo se na Mossad, tragati za ratnim zločincima i smaknuti ih po kratkom postupku!
@Gaetano Mossad ima mnogo lica, jedno od njih je definitivno lov na naciste, zločince Hitlerovog režima, radi zločina nad jevrejima: http://world.time.com/2012/02/09/the-art-of-nazi-hunting-how-israels-mossad-found-adolf-eichmann/
kod nas pobijes 200 ljudi dobijes 20 godina, izadjes za 10