Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to veoma zastala re.ligija..ciji podanici su najsiromasniji i najzaostalija gruapcija na svjetu.. sto vise islamiza.cije bosne moze samo pomoci srbima i hrvatima,,zato sto ce se razvijati brze od bo.snjaka.. mozda bi trebali da nebonsjaci podnesu zahtjev da se uvede taj zatucani zakon na 24% federacije ?
muslimani vs vehabije
U indiji jos uvijek jedu ljude pa je svaki komentar suvisan! Dakle nesto slicno kao u srbiji- alal im vera
DOK INDIJA GAZI PO SVEMIRU,NJENA MUHAMEDANSKA BRACA OSUDJUJE SAMOHRANE MAJKE,RAFALALUJE SE,SVE U SKLADU SA SHERIJATOM! ALAL VAM VERA MUHAMEDANCI,...NEMA MIIRA SA VAMA NI U GROBU!