Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod hitno saljite klikere u pakistan!!!
I ja sam se igrao kauboja i indijanaca pa opet ne jasem Sarajevom sa lukom i strijelom. Te organizacije za ljdska prava treba uinuti i zabraniti, to je samo nas porezni novac u rukama besposlicara i hipija.
Ko zna mozda ovo budu vehabijske olimpijske igre odrzane u sarajevu 20013 god...
@ Tofu ne rise majke ti pa cega tamo da se igraju nego samoubica?Da nece mozda u Disneyland otici na voz smrti?
Gvoždje se kuje dok je vrelo...ovo je garant sigurne zastite od imperijalisticke cizme...bilo da se radi o krstaskoj, zidovskoj ili imperijalistickoj.
i mi smo se igrali ta- ta...... ali ne sa ovako dojajnim specijalnim efektima! big up za scenu sa pijeskom, aferim, mladici!
a najvise od sve mi se svidja koliko su ta djeca dole inovativna.... sakupilo se njih desetak da snime video kamerom (HD rezolucije) kako se oni igraju samoubica i zele to da podijele sa ostatkom svijeta izvinite molim vas al to je smijesno, i sam se igro klikera pa me niko nikad nije snimao... meni ovo smrdi na cistu propagandu, podjeljeno desetak cokoladica i djeca odglumila sto su ljudi iza kamere htjeli da vide nista vise dajte ba, gdje se to djeca igraju bilo cega i usput nosaju kameru da to sve zabiljeze i to pogotovo dole gdje hljeba nemaju kako treba al nea veze.... Ovce sve u tor i bleeee.cite do sutra, do sljedeceg kilpa djece iz Pakistana
sreca pa nasi bosanski turci nisu tako fanaticni i zaostali kao ova stoka.a boli me za pakistan nek se rokaju.
I mi smo se u ratu igrali rata i ta-ta i snajperista... i što se nisu tad bunili za prava djece? Ili za prava svih nas od \'92.-\'95.??? Ma daaaaaj.
Ne znam šta je ovdje šokantno, i mi smo se kao djeca, za vrijeme rata, igrali ta-ta i ostalih opasnih igrica
Loma ga lomite islamu da se vas pita islamci bi završili ko Inke, Maje i Asteci.
@Jasmin Sokantno je kolika si ti dalabu i idiot pa ne vidis sta ovde ne stima.
Ja sam nekad bacao ćebe preko njemačkih tenkova. Za vrijeme režima naravno dok je ljudskih prava bilo manje a meze, cuge i pjesme puno više.
Pa sta je ovdje sokanatno majke ti??? E koji ste vi retardi j.e.b.o vam Hilmo majku!
Bolje da se igraju bombasa nego Djeda mraza. Ovakve \"igre\" treba afirmisati i na nasih 24 posto.
hrišćani i jevreji su toj djeci već odredili sudbinu- da budu robovi. trenirajte djeco, trenirajte, trebaće vam
sad cu uzet pusku i babu ubit :)