Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas i pakistanaca ... :D ... trista milona ... :o :o :o ... !!! ;) :D
Prica mi poznanik iz Lahorea u Pakistanu, kada su Indijci svojevremeno navalili sa pjesadijom i tenkovima, citavo selo se opasalo dinamitom na prsima, i samoubilackim napadima zaustavilo napredovanje indijske armije. Bacali se ljudi pod tenkove !!!!!!!!!!!! Svako muslimansko dijete treba poslati u Pakistan da se poklone pred herojskim pakistanskim narodom. Da su svi muslimani ko Pakistanci Beograd bi bio radioaktivno jezero.
Slava vam i hvala braco muslimani iz Pakistana. Samo naprijed u svjetliju buducnost !
Moderne samoobrane nema bez termo-nuklearnog oruzja. Pakistan je krenuo ispravnim putem i uziva postovanje svih igraca na svijetu ukljucujuci i SAD.Mnogi ne znaju da se ratno zrakoplovstvo Pakistana mjeri sa svakim slicnim recimo izraelskim, njemackim pa i britanskim. Bravo Pakistan, samo naprijed ! Sve dok se BiH uz pomoc Pakistana i slicnih zemalja ne osposobi za preventivne nuklearne udare na susjede, mira na Balakanu biti nece. Svijetli primjer Pakistana trebaju da slijede svi ugrozeni narodi, a posebno Bosnjaci.
A UZVRAT OD INDIJANACA...SAMO NEMA VISE LUKA I STRELE VEC NEUTRONA!
Pa sta cekaju....udri indijance