Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebale vas vise podjele, ovaj je ovo, ovaj je ono..... fuj, a svi od krvi i mesa, i trebalo bi da budu ljudi, neka kao napredna vrsta, a ono gori od zivotinja. Kad uporedim i s zivotinjama, zivotinje vrijedjam. :-(
@SerbianMafia Pa i nije, nisam u elementu tako da nisam dobro drustvo, i manje se pojavljujem. ;-) Kako ti sve ok......?
@SerbianMafia Drago mi je da je dobro, samo tako i nastavi. Sta ono ti meni rece da te uvijek pitam kako posao. ;-) Sala mala. A nisam, ovo nije prava smjeska, nekakvi je virusi i svasta nesto.... safatalo pa se bori.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budale ne biraju...jadan narod
Nije zlo u vjeri nego je zlo u ljudima.
Eto sad odlično vidimo šta je ISLAM
Eto opet vidimo kako se Islam ponaša prema Kršćanima
Hoce li prijateljske utakmice reprezentacija pocinjati minutom sutnje zbog obog krvavog napada na djecu Pakistana? Nece, jer je muslimanska krv postala jeftina, a muslimansko djete kao da nije djete! Svakako osudujem napade u Belgiji, Francuskoj... koje nisu pocinili istinski muslimani vec oni koji sebe tako nazivaju, a zapravo su teroristi bez vjere!!!
saucesce porodicama neduzno stradalih
Terorizam ne poznaje vjeru i naciju,ali zaobilazi ammeriku.
Sarajevsku vijećnicu odmah u zelenu boju sa polumjesecom, bojama pakistanske zastave. Nažalost niko još ne govori da je ovo montirala američka administracija.
jaro...prije mjesec dana tamo je otvorena skola alija izedbegovic....gdje stigne alija tu trava ne raste :)))
šta reći....jedino iz islama proizilazi ovakvo zlo i jad u ime Boga....užas
Moglo boi se primijetiti da se ipak zločinac i sam raznio. Karađić koji je samo u Sarajevu naredio ubijanje 1600 djece je osuđen za taj dio poduhvata 10 godina sa olakšavajućom okolnosti jer je odustao da bude predsjednik Srba koji su to počinili pod njegovom naredbom. Neki pripadnici vojske BiH tvrde sada da su i oni Karađić !!
Ne zaslužujes pažnju, ali isto tako, besmislenost tvog komentara, proizlazi iz bezgranične ljudske gluposti, pa osjetih potrebu da primjetim, kada bi se mogao sastaviti sa mozgom, znao bi šta predstavlja bilo koja religija, a posebno Islam, jer u Islamu nećeš vidjeti hodžu kako blagosilja krvoloka u njegovom krvavom pohodu i junačkom podvigu pucajući u leđa ljudima. Ovo čine ljudi u svojoj beskonačnoj gluposti, koji se nisu u stanju sastaviti sa mozgom i kao takvi ne znaju šta znači vjera
PRIKAŽI ODGOVORE (2)