Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK bez obzira sto se potpisujes kao akademik tisi HAJVAN i takav ces i umreti .Pseto jedno usljivo nevidis dalje od nosa
ova sva tri komentara je ocigledno jedan te isti bolesnik koji nema nista pametnije u zivotu da radi ... i naravno opterecen nacionalizmom. crkni stari sto prije ... postedi nas normalne....
Za novu 31.1. sam imao zelju da rat izmedju terorista i Izraela potraje kako bi ih sto vise potamanili. Za ovu pravu, Srpsku, danas, novogodisnja zelja mi je da Indija pocme rat sa Pakistanom :)
Pakistanci teroristi (!?), ma daj bre, prvo da pocistimo ove teroriste u nasem balkanskom dvoristu, lako cemo sa Pakistanom (atomska resava sve).
Pakistanci su teroristi