Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok bosnjacki bekani daju sloveniji hrvatskoj i srbiji prilaz arapskom trzistu , dotle siladjicevi borci za BIH came pred parlamentom sadaku :))))) dje li je samo Tihomir da nam postavi pitanje \"a sta je alternativa?\" , mora da ga je Azrica napumpala znanjem iz filozofije i etike. Sta je izdaja ako nikad niko za nju ne sazna ?
eto Slinajdjicu, sad si ga po.pusio, dobi on konja od ovoga sledeci mu put moras dati sta drugo
Pa Gadafi je sjedio sa evroplljanima, u vrijeme dok je u sloveniji vladao titoizam. Kakvo baljezganje, tito brate.
Slovenci nam otimaju trziste na kojem smo bili desetljecima prisnutni, posebno nase gradjevinske firme.
a koliko ste se samo nakenjali kad je Haris isto ovo uradio: http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/081127108/komentari Ovaj janez samo kopira hareta kao sto ga je molio da mu pomogne da ode u libiju uopste. Kad haris tamo ide uopste nema dileme da ce ga Gadafi primiti, a ovaj austrijski konjusar ceka u redu.
\"Pahor je pozvao Gadafija da dođe u posjetu Sloveniji, koja se nada da bi Libiji mogla poslužiti kao odskočna daska za jači nastup na evropskom tržištu.\" Jadni su oni kojima su slovenci odskocna daska :D
deve ce mu biti kucni ljubimci ali i od koristi. vjerujem da ce iz ljubavi jednu devu dati ovoj kolegici iz hrvatske, nek i ona \"kusa\" devina mlijeka. medjutim slovenci su skrti mozda sebi ostavi i tu drugu..