Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek i BiH rupu poprave
Kad god dodjem na klix i procitam komentare, pomislim kako je tuzno sto nemam neki biznis da zaradjujem na debilima jer je ocigledno u BiH 80% ljudi maloumno.
95%
Ovo je zbog mjera u saobracaju 😄😄😄
Olično. Daj mi sad onaj Brut dezodorans da se prsnem dugo i jako.
Hvala Bogu
Mene samo zanima kako nama majka priroda od pamtivijeka miksa nas zrak da imamo 20% kisika u zraku iako radimo sta radimo i ima nas 8 000 000 000.
prestanite s kapitalizmom, konzuniranjem i produkcijom nepotrebnih stvari… prestanite šume ubijati zbog kapitalizma i sve ce biti u redu …
Kako zatvorismo ozonsku rupu, zemlja se poče pregrijavat. Ne crijepljiku na odžak. Šala al tako ga ispade.
Màšala čestitke Dodiku on je zaslužan za ovo.On i Putin
Ma ja. Treba vremena.
Jel zavrsena korida u istocnom Sarajevu
Eno i Pamela Anderson zacjeljuje
A otvorice se dvije nove rupe.
Dajte više ovih članaka, smorište sa onim cirkusom u manjem entitetu.