Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate kome je najbolje? Onim plemenima u Amazoniji, beduinima u Sahari, Eskimima na polovima... Boli ih tuki
"Jedino su Mađarska, Latvija, Litvanija, Češka i Poljska označene svijetlo žutom bojom što znači da je opasnost po turiste od oružanih napada skoro pa ravna nuli." Ja ne znam da li gledamo istu kartu. Fali Slovenija, Švajcarska, Estonija i čini mi se Moldavija nisam siguran.
mozemo nauciti gdje ima vise ljudi ima vise opasnost..
A sto da izbjegavaju Australiju?
srbi su semiti
Zato su haveri sa blentanjahuom,a i arapi im prave Beograd na vodi..
Britanci,Britanci znate ví dobro gdje ce se sta desiti,ali ako vam je lakse da se pravite ludi farbajuci karte ok!
Onaj osjecaj kada ti vlastita drzava kaze nemoj me obilaziti, opasna sam :)
ne prizivajte djavole
moldavija sigurnija od bejha
Oni lave imaju dingis kana
Što li nas označiše narandžasto, Bože mili? Nikad ni jednog terorističkog napada na turiste, ni u najavi. Da ostanu bez novčanika ili mobitela, to da.
Sve je to relativno. Ti na osnovu jednog napada ne možeš cijelu zemlju proglasiti preopasnom. Velik broj faktora odlučuje o tome kako je koja zemlja sigurna ova mapa nista ne pokazuje.
Sta ceees piti, pijem tooo sto pijee rajaaa...Sta slusasssss, slusam to stooo slusa rajaaaaa....