Supruga imama Feisala Raufa
0
"Ovo nije islamofobija, SAD mrzi muslimane"
Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ove ljepotice ha ha ha ha ha ha nedo bog u mraku srest nije nimalo cudno sto se pokrivaju :-)))))))))))
ocam nisu normalni ovi muslimani nikako
BICE DZAMIJE ETO NASI SANDZO IZ PLAVA I GUSINJE STA SU VEC URADILI PO NYC... http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=38670
sva ta lova je stigla od zapadnih investitora, zahebali ih na neki nacin, kako, ko zna. valjda su zauzvrat za naftu, dobili te investicije. sad su duzni do neba i dalje. a istina, nema tamo vise nafte uskoro. nafta je kod ahmedija i nedjadija i kod iracana, u rusiji. ovi su iscrpli sto su imali, i oni, i saudi arabija, i kuvajt.
Prije nego što islam zavlada svijetom,dragi moji proroci,ja se ne bih prerano veselio.Ljudi na zapadu,pogotovo u Americi postaju sve svjesniji te prijetnje i vjerujte mi prije nego vi zagadite svaki kutak planete desit će se veliki,veliki rat,onakav kakav je opisan u Bibliji i tada vam neće biti spasa.Vi možete rađati djece koliko vam je volja ali kad kucne čas,vojna i ekonomska moć je u rukama kršćana i jao vam se tada. pozdrav iz Sarajeva.
tamo ni raskrsnice nema, jer asocira na krst.
koliko je zapadnih investitora propalo tamo, to ne znas, koliko su duzni? naravno, culi smo za dubai, al i za druge zemlje.
jesi li cuo za dubai????? 100 godina ispred kompletnog zapada znas li koliko jedna mecca ima bolnica????? grad od pola miliona stanovnika ima 57 najmodernijih bolnica, koliko ih BG ima??? dvije ciste nemas pricas nabuloze nisi makeo sa prostora bivse ex yu
opijum za narod i nacin da se ispiraju mozgovi. to je zapravo zloupotreba religije. sve bi to bilo krasno, da vjeruju i oni sa lovom, ali, avaj, ne daju svoje ko zna kako steceno.
smorise tom religijom, ko krpelji su.
hajra od nafte nije da nema, seicima nafta, a vama dzamija, pameti!!! molite se povazdan, a za bajrama vam bace koju kosku!!!
a sta ces kad bude i njujork vas sav, biti bijedan kao i u ovim tamo zemljama, jel to cilj??? a bre...bas se radujemo buducnosti, srecom pa necemo dozivjeti taj preporod.
nije sve u bogastvu i ekonomiji to znaj mnogi narodi su imali bogastvo ali su unisteni, islam je put pravac koji ima mnogo toga da pruzi sto zapad i iskrivljeno krscanstvo nemaju i nemoj se zacuditi da ideju islama umjesto npr arapa za jedno 100 goina ponesu amerikanci,njemci,englezi,japanci,kinezi itd. zapad je odavno truho,isfucan i smoren je apsolutno nema nikakvih moralnih vrijenosti i drustvo kao takvo nemoze opstati a kamo li vladati svijetom.... muslimani su uspjesno vladali svijetom 1000 godina i do nogu su potukli dvije velike civilizacije perzijsku i bizantijsku o krstaskim ratovima da i negovorim a to su ucinili onda kada nisu imali nafte i na svim bojnim poljima su bili manjina ali su imali cvrstu vjeru u boga i ne preveliku ljubav prema dunjalulku i hrlili su u smrt nisu je se bojali.... muslimani danas nikakvog hajra od nafte nemaju cak sto vise samo imaju tirane koji se bogate zajedno za zapadnjacima, islam ce prevagnuti i to je de facto budi uvjeren i \"realan\"
muslimani su licemjerni, gradili bi džamije u kršćanskim zemljama pod izlikom demokracije, i prava svačijeg na vjerski objekt, a u Saudijskoj Arabiji, i islamskom Bliskom Istoku ne samo da se ne smije izjašnjavati kršćaninom i praviti crkva, nego ni križ se ne smije držati oko vrata, ma zabranio bih im i useljavanje na Zapad kad su tako primitivni!
to je pretpostavljam neki stereotip?