Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi dosli do zakljucka da je pocinioc od ranije poznat policiji
gile, nadam se da ces i ti jednog dana doci do zakljucka da je to bio pocinilac.
@dr. ocigledno mi gramatika nije jaca strana, ali najbitnije je da se razumijemo :)
Čekamo gospidina iz Laktaša Dodicka da im oda punu podršku.
ovo postaje simptomaticno sa ovim malezijskim avijonima. sve mi se cini da ce ovo biti povod za treci svijetski... ne do bog, al sta me briga ja imam tetku u njemackoj ;D
Boris Trajkovski .. krivi su piloti .... hahahahaha
[Ruski ambasador pri Ujedinjenim nacijama Vitalij Čurkin je novinarima u sjedištu UN-a u New Yorku kazao: "Rusija nije oborila ukrajinski borbeni avion kao što tvrdi Kijev. Mi to nismo učinili"....] Ali jeste malezijski sramota od Rusa!
Jos uvjek se ne zna ko je oborio avion, procitaj clanak prije nego sto komentarises...
prvo odes malo prohodas po planin ispraznis svoj kliker, pa onda predjes na razvijanje klikera. kad razvijes kliker zapravo si samo napravio jeda mali korak u svom zivotu, ako ne znas kako razvijati kliker trebao bi da znas kako nekome napisati "samar" na postu koji nisi ni razumio. Zato i jesmo najgluplji ljudi u evropi zato sto nam takvi kvare prosjek! nisu sva drva bukova!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Njemacki vojni strucnja vec su prije pola sata na drzavnom kanalu ZDF izjavili ovo sto Putin radi i obara civilne avione u zracnom prostoru Ukraine , nije slucajno vec smisljeno .Poruka da nema ni zracnog puta civilnim avionima nad Ukrainom, ZELI DA PRETVORI UKRAINSKU TERITORIJ U TAMPON ZONU,a zasto ne zeli Ukrainu u (€U) i NATO na toj teritoriji...!
Porediti Osetiju i Gruziju sa Ukrajinom moze samo osoba koja grama mozga nema u glavi...
Tačno Rusi trebaju satrat ove ukrainske teroriste jednom za svagda (Y)
treba se fatat njemačke.......
pa najvjerovatnije ce biti da su rusi ga oborili... jbg, mora amerika neki razlog da ima...
Ma ovo je cista zavjera protiv Malaysia airlines-a! Prosto je nemoguce povjerovati da se radi o slucajnom incidentu. Naravno, zavjera iz poslovnih razloga, jer ogromne su pare u pitanju kad je rijec o aviosaobracaju koji u dijelu svijeta koji pokriva ova kompanija. A Istraga?! Ma sve ce se to zataskati preko price o ratu u Ukrajini i o bezbroj raketa na njenom nebu. Pretpostavljam. A spekulacije ce da nas zatrpavaju ovih dana.
OD 1913g kad su Federalne Rezerve pale pod totalnu kontrolu ovih "baustelaca,armiracha,slobodnih zidara i sl" ni jedan veci svjetski dogadjaj ili incident se nije slucajno dogodio,ama bas ni jedan,a ratove da i ne spominjem....Dosta vas nece skontati o cemu lafim,ali primijetio sam da ima koliko toliko ovih sa PRLjAVIM MOZGOM,tj ovih kome mozak jos nije ispran poznatim sistemom BRAIN WASHING
"Državno vazduhoplovstvo Ukrajine je 8. jula zatvorilo vazdušni prostor za civilne letjelice nakon što je oboren jedan vojni avion." :(
ova informacija je najobičnija laž i ne zaslužije ni jedan jedini ozbiljan komentar. ovaj klix je postao prava žuta štampa, što bombastičniji naslov, to bolje.
budnom oku kliksovih novinara nista ne moze promaci,mislili rusi da kliksovci ne mogu rjesiti tu milenijumsku misteriju.e pa nece da moze dokle god je kliksa
Jesam li rekla da je teroristićki napad.
ako su rusi ovo uradili podrzavam napad malezije na ruse :)
Ja koliko znam i Ukrajina posjeduje dosta "Buk" raketa... Ma idioti su ko god da je oborio avion pun putnika.