Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao Hamo vidi mu glave :P .
Dok čitam ovaj članak.... nikako nemogu a da ne pomislim koliki smo mi "majmuni"... dok se je svijet razvijao.. mi smo ratovali.. ZA ŠTA???
bili smo napadani..
ne mogu, rastavljeno
treba sve BH politicare u njega uvalit pa ih ispalit u pizdu materinu !
hahhah... treća fotka, ko da ima turban na glavi.
nije to nista koliku sam ja zabu vidio :))
jel' se i ovaj avion prodaje na market.ba?
NjV: predstavnik "EU" (neorimskog svetog carstva) nekakav Fule zajedno sa Bordžijinim sefardskim kvislinzima koji glume muslimane "europejce" i nelustriranim komunistima, vrše neviđeno nasilje nad hiljadugodišnjom Bosnom, u najdramatičnijim trenucima njene historije - istinsku PREVARU STOLJEĆA u petak naveče pa još duboko u noć, gdje glume sve strane koje nas kaobajagi predstavljaju iako je i djetetu jasno da NE predstavljaju naš narod koji preko 65% uopšte NE GLASA - OČITO IZ PROTESTA jer je nemoguće da 2 miliona ljudi ne znaju naći glasačko mjesto!; podsjeća da je glavni motiv svega ovog PLJAČKA tzv. "državne/društvene/vojne imovine" a ustvari Kraljevskog zemljišta koje čini 65% teritorije cijele zemlje i koju od 1463 uzurpira Vatikan po osnovu lažnog testamenta lažne kraljice Katarine, i koju danas nastoje "uknjižiti" ZA SVA VREMENA tj. kao "konačno rješenje" - dok omamljuju omladinu tj. skreću pažnju javnosti na raznorazne gluposti (kao nekad "piramide" 2006) - poput metuzalema Ćire koji je jednom nogom u grobu a koji kaobajagi preuzima Slobodu Tuzla, razmaženog derleta direktora BH Telekoma Džumhura koji glumi "zvijezdu" a NE ZNA NI REKET DRŽATI, ili "repke" nepismenih seljačića pokupljenih od ovaca i inače zbrda-zdola i kojima su katolici prvo napunil džepove a onda im po Evropi serijski naprimali autogolova ko nikad nikom, sve kako bi ovi dospjeli u katolički Brazil... i djetetu je jasno da je sve ovo 100% NELEGALNO, i da je u pitanju najprimitivniji tretman ove zemlje i naroda, kao "indijanaca" koje su isto ovako nekad opijali "vatrenom vodom" (viskijem), pa im onda davali tapije na potpis - otiskom prsta (toliko su otprilike legalni i ovi što nas "predstavljaju") | HM: "EU" rep Stefan Fule, Borgia's Sephardi quislings, non-lustrated communists putting up an unprecedented show as we speak: MIDNIGHT talks ...in #Sarajevo on FRIDAY NIGHT, aimed at KILLING 1000 YEARS OLD #Bosnia, pretending "all sides" (obviously NOT representing Bosnian people) ...agree to "final solution"- divide Royal Lands (65% of Bosnia usurped since 1463) by Vatican under 6 Catholic governors w/ absolute powers ...while diverting attention to amateurish tennis "successes", rigged soccer team qualifiers to Brazil etc. - exposing Vatican as THE ENEMY ...who treat peoples as slaves (Africa, Americas, Asia), Bosnians as "Indians" (American Natives): make them drunk and they'll sign anything (TWITTER) http://is.gd/sW9lTx http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
vidi koliko zine-isto moja punica.
On prenosi avione
sl.3 .. isto neki evil genius :D
vidim ga svake nedelje oko 11h, kad ide prema sjevernom Velsu (UK), da pokupi krila da ih vuce onda u FR ili D, grdosija od aviona.
Trup me podsjeca na jednu dragu osobu ali se sramim reci na koga:)
Trup aviona me podsjeca hahahah :) vrh
pa da, nekako mi izgleda da je to najljepsi dio. nos ...aviona nije tako zanimljiv :)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Hamo vid' mu glave... P.S. Promjer (da ne kažem prečnik) ne moRe nikako u metrima kvadratnim...
isto megamind
valja ovo cudo podici u oblake...