Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Markica po markica.......nakupi se ;-))
paša moj, ja te ne kontam ???
Kaze ti da i ti odes pa ponudis straznjicu za novac. Satro izrazavanja wannabe Sarajlija.
ko da joj je 41 a ne 21 godina
Verica
Bolje joj nego meni, hem' se *ebe hem' ima para! :)
da se razumijemo, i u muslimanskom svijetu postoji prostitucija i perveznost. s drugre strane, ako bas hocu da imam sex mimo svoje supruge, radije bi platio 21-godisnju kurvu,nego ozenio 9-godisnju djevojcicu sa o svoju drugu,trecu ili cetvrtu "zenu"
Mašallah kurva od 21 godinu,
Sad je i prostitucija jedan od pravaca u umjetnosti.
sad kad su ih ljudi pregazili kao i vrijeme, našle nam pričati svoju priču. kurave prijatelju, šljam i dno. i nema tu nikakve filozofije, žaljenja i tužne priče...
Ona bar prizna a ove poštene po parkiralištima i zavučenim mjestima a svaka treća abortira.Reci joj nešto,nema poštene u pm
Ajde barem naplati, ima ih što se kurvaju besplatno
Ona ima poso
A kazu BOSNA je najgora
Samo se ''cetkaj'' i ''usisavaj''
Opaaa idemooo https://www.youtube.com/watch?v=VtBMPpCy-Jk
nedostatak seksa i novca su najveće boljke našeg društva.
Napokon neko s kim se slazem do kraja. Da. Sexualna frustracija je uzrok nesrece ovog duboko sjeba.... Drustva. I zato svak svakog vara i laze, i zato je ok abortirati ali sakriti. Bitno je ici u dzamiju.