Hamas zaprijetio osvetom
0
"Otvorena su vrata pakla"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj druze Akademik, ti koji tako prijetis valjda jos uvijek mislis da cijela JNA stoji iz vas, evo dolazi 2009.g. i nema vise JNA odavno, nema velike Srbije...i nece je nikada ni biti. A kad bi doslo ponovo do rata, pjevala bi se opet ona vasa \"herojska\" kao pred potpis deytona: Majko Rusijo pomagaj ubise nas ovi Bosnjaci...
...sve šatro novinari. Rupertovci gadni...fuj!
MAJMUNE SVU TI DJECU NABIJEM NA NEKU STVAR VLASINO A SEKI TI SE ISPISAM U USTA...VLASINO
YEBEM LI TI SVU DJECU STO IMAS MAJMUNE....
OVO JE CISTI SENZACIONALIZAM U KORIST PROKLETOG CIONIZMA!!!!
pogledajte samo primjer clanak o napadu izraela, svega desetak redova abstraktnog palamudjenja, a ovdje Hamas obecao osvetu: TERORISTI SE VRACAJU!!! ne volim kada vas raja kritikuje sistematski jer ce uvijek nalaziti dlaku u jajetu, ali ovdje ste ga stvarno pretjerali, i zbog ovakvih vijesti ne vrijedite toliki borj posjetioca...
Neka zovnu Deda Hidzru u pomoc, dok i Bosnjama nije zatrebo, jer kako su krenuli, bice bombardovanja i federacije prije nego sto neki misle.
dobro je sulejman tihić zaključio: oko za oko, zub za zub i cijeli svijet će hodat ćorav i krezub.
glupane jedan, white wizz... za SAX: ZASTO OVAKO SENZACIONALISTICKI NASLOVI PUNI ANTISEMITIZMA?? UBILI SU IM PREKO 150 LJUDI, A VI KAO I KOMPLETNA MAINSTREAM KONTROLIRANA MASINERIJA, U KOJU SVAKAKO SPADATE, IMATE DOSTOJANSTVO DA STAVITE OVAKAV NASLOV, DA BI SE POJAVILI PRIMITIVCI I LEVATI KAO OVAJ GORE KOMENTATOR I BIVAO MENTALNO IZAPIRAN... SVI MEDIJI JEDNAKI SAUCESNICI U IZRAELSKIM ZLOCINIMA, SRAMITE SE!!!
Primitivci.