Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, a to što dionice divljaju na berzi i kamate zajmova vrisnule, što VW nagovještava 5000 otpuštanja uposlenih, što je Bank of Ireland skoro pred bankrotom, a SAD je već na pragu recesije, bezobzira što dolar raste.... Trenutno se svjetske sile hvataju za glavu i pitaju se šta bi Marx rekao i da li će doći do \"New Deal\" ili trećeg svjetskog rata? Ama ne, krize nema...
kakva ba kriza ? dolar je skoro stigao euro? gorivo je 50% od cijene prije 2 mjeseca. u cemu je fakin problem? samo su chifuti na wallstreety krepali. svim ostalima je ok.