Nedaleko od Ground Zeroa
0
Otvoren Islamski centar na Manhattanu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Poskok Majstore nisam ni ja protiv toga al sto ce krscanski centar u Saudijskoj Arabiji kad tamo krscana uopce i nema.
malo je rec da si g.l.u.p. :D prvo, otkad su najavili da ce se to gradit stalno su bili protesti protiv toga, pa je cak i gradonacelnik htio da im ne da dozvolu za gradnju drugo, tipicni bosnjacki (a i sam sam bosnjak) licemjer. kaze \"koji simbol tolerancije\" a dole \"patoloski srpski primitivizam\"
činjenica je da se u Arabiji kažnjava smrću prijelaz na drugu religiju sa islama, a na Zapadu traže prava veća od bilo koga! Dvostruka mjerila!
Moram priznati da su muslimani pravi licemjeri, ne ovi nasi ovdje vec dole oni arapski, ne dozvoljavaju da druge religije propagiraju svoje ideje, ne daju da neko predje iz islama u neku drugu vjeru. Ali ipak zahtjevaju da im se sve da u drugim zemljama
Bog je mrtav !
MORAJU, TOLIKO SU ZASRALI MOTKU I VIDJLEI DA NISU VISE TAKO MOCNI KAKO SU BILI, DA SAD LIZU STA MOGU I UMIJU HAHAHAHA
onda kada vi škutori više ne budete rušili džamije uz ramazan u Livnu i kad uklonite krstove sa Stoca...
to vam je umjesto aviona? Valjda lakse da djeluju vasi sponzori sa lica mjesta.
@Amer Stari otvori knjigu. Nesto procitaj. Prosiri malo svoj spektar. Upoznaj povijest. Vidjet ces koliko su muslimani utjecali na tvoj danasnji svakodnevni zivot. Od muslimana vise nista ne trebas nauciti, jer bi ti bilo i previse. Dovoljno je ovo sto danas znas. Budi zahvalan Maorskom Kaliphatu. U to vrijeme krscani nisu znali niu guzicu oprati.
@Alamar Nema krscana tamo jer u tim drzavama je ZABRANJENO KRSCANSTVO I SVAKA DRUGA VJERA OSIM ISLAMA, a kad Svica zabrani gradnju mineta oni se prvi pobune!
A šta ćemo naučiti od muslimana? Jedino što možemo naučiti od muslimana je jahanje deve ali to nas ne zanima..
@poskok ispade kao da su Saudijci zabranili Hriscanima tako nesto. Da li je to stvarno tako ?
I koliko ja znam krscani imaju dosta prava u arapskim zemljama, posto su ondasnji krscani ionako Arapi.
KAD CE BITI OTVOREN KRSCANSKI CENTAR U SAUDIJSKOJ ARABIJI ILI JEMENU ? ISTA PRAVA MUSLIMANIMA U EUROPI I AMERICI KAKVA KRSCANI IMAJU NA BLISKOM ISTOKU ! ! ! ! !
Jao hvala im puno, evo ameri opet pokazali cijelom svijetu kako su samo tolerantni,uljudni...ma divota. Nema nikakve veze što su pobili stotine hiljada muslimana u svojim besmislenim ratovima tražeći nepostojeće nuklearke.