Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@theb E onda smo ja i ti odgojeni kao MAJMUNI kad se raspravljamo oko ovoga !
mamu vam vasu pokvarenu ,kada niste u stanju presutjeti ,vec morate bilo sta napisati ... stoko !
@!!! sto li ce nam onda roditelji ili skola ako se od malena zna da li smo naopaki ili nismo? ali ti si ocigledno dijete facebook-a pa se tamo odgajas i ne trebaju ti roditelji.
@ theb Ma eto ti znas sve...Jesi li bio s njim u kuci da znas kako je odgojen,daj ne lupetaj! Kad je neko naopak dzaba mu i babo i majka,sam je izabrao svoj put,nazalost pogresan!
Otac teroriste - komuniste i srbina genocidasa vec 15 godina nije vidio svoga sina, tako treba pisati ! TERORISTA ima najvise kod srba genocidasa sa petokrakom komunistickom i kokardom s mrvackom glavom ! Trebalo bi zauvjek svaki bombaski AKT NAZVATI PRAVIM IMENOM A NE SAMO ISLAMISTIMA SE PREPISUJE I OKARAKTERISE KO TERORISTICKI CIN ! Hriscani su HILJADU puta veci teroristi od muslimana, TO BAS SVAK ZNA osim kako se vidi od novinara !
unistio si ti njega jer mu nisi pokazao pravi put i dao potrebnu zastitu. ko je luda da ode od necega gdje mu je dobro? izvrnuti pamet djetetu u odrastanju je najgore sto mu se moze desiti.
Boga nema a on se raznio ccc tuzno
j e b i mu m a t e r stari...opet!
Treba da budeš ponosan na njega !!! Još jednom, vječna mu slava i hvala !!!
ture laze,u krvi mu...