Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grasova vozila
U sjevernoj koreji ovoga nema☝️
Vi name našeg El Jefe, mi vama.... autobuse! Eto vam sad! :D
pa nije jefe u riju majku mu valjda u mehhiku i spaniji i layinoamerici
Ovo su prekopirali iz BL kad su palili autobuse na otvoru dzamije!!
Je li to šefa zgazio autobus?
Mogli su jednostavno se potpisati da su porodica a ne paliti autobuse, strašno kakvih bezobraznih ljudi ima
SAMO DA KAŽEM DA MI JE SIDRAN NAPISAO "BLANK" INAČE SAM NEPISMEN. HVALA AVDUKA HALAL TI BILO 2000 KM (LIČI NA SCENARIO A SCENARISTA PO ZANMANJU JE SIDRAN BIVSI ALKOS I DANASNJI YUGOVNOSLOVEN)
ogrizli u grijhu nemoze njima drzava nista samo bozija neka kazna je resenje
Kakva Božija kazna, vi isto djeca. Pa Bog ih je tu stvorio, u siromašnoj porodici gdje nisu imali za hljeba, okružen mafijašima i narkomanima, nemaš nikakvih perspektiva i sansa da ces završiti kao mafijaš je 99%. Ako ih je Bog stvorio sve je to znao i znao sta ce raditi, pa će ih onda kazniti? Sto ih je uopste onda stvarao...