Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E glupe vijesti, da Bog sacuva. Pa koji se to muskarac u zivotu nije udvarao nekoj zeni?! I sta sad, to sto je dosao do njenog broja telefona je kao skandal neki? Uhodio je?! Pa pola nas bi bilo u rangu sa cuvenim 007 da je tako. Kad ti se neko svidja, onda naravno da trazis nacin da dodjes do njega/nje. Eto covjek je na kraju vidio da nema nista od toga i odustao. Sasvim normalna, neuspjesna ljubavna prica. Nista vise.
E veću glupost odavno ne pročitah...
hahah jesu ga ameri j*bali
jeste vi dobili novac da sastavite ovaj clanak ili ste maloumni
Pazite kakve gluposto objavljujete vi u sarajevo-x... Cuj ozloglasena web stranica Wikileaks??? I kakav je to sesnestorazredni tabloid Gawker koji se zeli promovisati? I kakva je ovo bolesna tracarija od vijesti?
Koji manijak
ovako izgleda senzacionalisticko novinartvo! naslovi koji obecavaju mnogo a ustvari nista ne kazu...zalosno...shuplja rekla-kazaa...
Glupost. Pa onda bi kod nas za uhodjenje trebali optuzit skoro svakog muskarca, jer svi zovu, saljau sms i dosadjuju i kad im kazez da je gotovo.
Mi smo je potplatili da govori kako mi kazemo.sta je tu cudno????
americka namjestaljka
ja smjesnog teksta, pa ovo je providno i traljavo do bola, ne znam samo ko ce se ufatitit na ove nebuloze, eto i flertovanje i pisanje maila postade bolesno i nadasve jezivo hahah, da bi opet na kraju rekla kako on nije los covjek hahahah
Sve je to pokusaj CIA-e i cionista da oblate covjeka.Hvataju se za slamku samo da pokriju sve gadosti koje je svijetu otkrio wikileaks. Sta ce bit sljedaca udarna vijest \"ASSANGE SE TUŠIRA GOL\"!
jao jao lafo lafo lafo
Kao prvo naucite pisati text..nepisemeni ste do bola.. Neko ce pomisliti da je covjek stvarno bolesnik i manijak:s.. Nista lose nije uradio niti je djevojku uhodio...FUJ AL FAKAT STE FUJ ! SA-X SUCKS !
E BRE PA ŠTA TU IMA LOŠE MAJKE TI..BOLJE DA JE GANJO 19 GODIŠNJAKINJU NEGO VI PEDERE MAMU VAM J€B€M..
PA ŠTA PUNOLJETNA !
ima u ovome i neceg dobrog makar nije PEDER.. nisam znao da je protuzakonito slati nekome ljubavne e mail ,, smijesno, ustvari vise jadno nego smijesno i zbog toga su podigli interpol potjernicu,, jos nesto da je peder imao bi dzabnog advokata