Bili u kontaktu s talibanima
0
Oslobođeni novinari Al Jazeere
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDEO / SAD: \'\'Zašto ratujemo?!\'\'Potresan video američkog autora koji govori o stvarnim razlozima ratovanja Amerike u Iraku, Afganistanu, te o prikrivenim zločinima američke vojske u spomenutim zemljama.LINK,http://www.okcsana.org/index.php?option=com_content&view=article&id=12902:video-sad-zato-ratujemo&catid=61:okc-tv&Itemid=140
Afganistan: Najveći gubici NATO-a od pada talibana S 529 mrtvih od 1. januara ova je godina već u septembru postala najsmrtonosnija za međunarodne vojnike od pada talibanskog režima krajem 2001. godine. Među ukupno 2097 poginulih međunarodnih vojnika u devet godina rata velika većina su američki vojnici, koji danas čine više od dvije trećine od 150.000 pripadnika Međunarodnih snaga za podršku siGURNOSTI U aFGANISTANU.-avaz.
Ma ameri se boje i svoje sijenke...uskoro ce poceti da filtriraju vazduh za koji budu sumnjali da su udisali talibani. Unosi Allah dz.s. strah u srca nevjernika.