Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ko to jos pametan vjeruje u ova americka njesra!
sta je tu cudno, imam i ja
zar ne kontate sto je ovo zapravo Amerikianci zele oblatiti Osamu da bi ga njegovi sljedbenici zamrzili i odrekli se al-qaide....logika
Sta fali sto je drkko, imam i ja zenu i dve ljubavnice pa ga opet volim bacit u nesvijest gledajuci kvalitetno lizanje guze
Osama: Doktore, nesto sam iscrpljen u zadnje vrijeme. Doktor: Hmmm... Kakav ti je seks? Osama: Dobar, Ujutro jedno 2-3 puta prvu zenu, u podne dva-tri puta drugu, a navece 2-3 putat recu. Doktor: Osama, pa eto sto si tolikoiscrpljen: od j.e.b.a.n.j.a! Osama: Uf dobro je, ja mislio da je od d.r.k.a.n.j.a!
Njaispravnije je drk.anje u usta AMPAKU.... U svim religijama je ne samo dozvoljeno nego i NAREDJENO.
jao jao jaooo .. najbolje da napishu da su nasli 10 hardiskova od kojih svaki ima po 500 petabyte tako da godinama unapred mogu govoriti sta su sve pronasli na njima a da se ne boje da ce im pofaliti memorije ..
Da li ce Saudiski komitet i dalje placati nosenje brade poslije ubistva Osame ili da brijem bradu?
Aha... Ašto je to IslaMUčenjak!? Muslimajmun koji muče!?
A što je to \"ćafirke\"?
HAHAHHAH...You Dirty SOG ...
laz
PRAVI MUSLIMAN :) hehehehe
bacao MAJMUNA
osama Dr...kadzija zar mu nije dovoljno bilo onoliko zena mozda ima i privatni svojih pornica hahhahahaha
ionako nista ne vjerujem sto je od amerikanaca.Tacnije istina je kontra onoga sto dodje od amerikanaca.
zar imaju pravo objavljivati ovakve stvari iz licnog zivota?