Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako nigdje niste naveli da je sve to organizovala WHO i da je sve to u njihovoj reziji????
Odnose se prema ljudima kao da su zivotinje, uzas. Tako malo im vrijedi neciji zivot. Na brzinu da se zavrsi, da "ispadne" iz ruku, kako ce uraditi to je manje bitno. :-( I sto je najgore sigurna sam da niko nece ni odgovarati.
"Zvaničnici negiraju nemar", a šta je onda u pitanju? Bez anestezije? Vrše sterilizaciju, a da li je njihov alat sterilan? Uostalom, problem prenaseljenosti se na globalnom nivou ne može ovako riješiti. Samo edukacijom i informisanjem stanovništva. Ali i upotrebom kontracepcijskih sredstava.
Kad ovo procitam drago mi je da zivim u BiH!
Sa'ce nas kliksovi ANALitiCari ubjediti kako je to nova svjetska sila koja ce uz Kinu da skine Amere sa trona :D :D :D Indijanci :D