Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jbt. ima li itko da ovim Turcima kaže u kojem smjeru da lete i gdje da pronađu položaje onih ( IDIL ) protiv kojih navodno ratuju .... ? ? ? Nije moguće da u čitavoj Turskoj nema niti jednog kompasa .... ? ? ?
Kurdi su jači od isila i namlatili bi ih da se nije Turska umješala. Šteta.
Stjepan III Nepismeni. Porediti Tursku sa Izraelom?? Turska radi ono što bi svaka normalma država uradila u tim okolnostima.
Samo kod srba moze biti propali recept "dobar" recept smijesni ste
turska je gora od izraela deset puta.
Isto ono što Izraelci rade Palestincima to Turci rade Kurdima. Hajmo borci za ljudska prava, sa Klix-a, opletite po braći Turcima.
@KristiaonovFrend Balavče jedan, moja mater je odavno u grobu (tur. mezaru), pa ako nisi imao što pametnije reći, bolje da si šutio.
@Tvrd... Tko to vi? Ja sam ja, jedinka, koja podržava ljudskost, pravednost i pravdu. Nebitno o kome se radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosta su se na irackim civilima vjezbali sebicni americki piloti. Sad malo Turci. Ima tamo jos pokretnih meta i za ostale NATO pilote.
A bombarduje li Turska isil ili samo Kurde,nesto mi smrdi ovdje?
ubise kurde nesmiju isil.jer je to dijete amerike...
Žao mi je kao i u svakom ratu manjem.većem civila.Ljudi koji nemaju veze sa ratom,politikom...Nadam se da će krenuti na bolje!