Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćemo s vama fašistima? U Rusiju, tamo sa svojima vam je najbolje!
Desni proljev tebe treba na Smeče poslat ! Dok se mđari probude biče kasno .
Madjarska je zemlja koju kad napadne neka vojska prvo muskarci dignu ruke u vis a zene im dignu noge u vis ..znaci zemlja pijandura mlakonja i Kurawa i sad ovaj Fasista dosao neku silu i demagogiju da prosipa .
Svi koriste istu terminologiju
Kaka je ovo prica?
Znaci prolazio sam kroz Madzarsku,vece bijede i ciganije ja nisam vidio a on se nesto javlja!!
Slazem se i za jedne i za druge a i ti faschisto skupa s njima da ides u3pm
> birokrate Ovo isto kao kad se dodik i kompanija zale da se drugi bave politikanstvom. A ste vi u pm.
Da li se pitaš iz koje si deponije ti izašao? Fecesu jedan!
Zemun i Rijeka mu vire iz ociju.
Ovaj ko Milorad samo kenja dok mu neko ne ponudi lovu
Šta dipri ovaj više?Premijer Irske podnio ostavku jer mu nije prošao zakon.Prežijer UK (Kameron) podnio ostavku zbog BREXIT-a.Ovaj svaki dan laje na EU.Ne valja ti EU izađi.EU mu služi kao bankomat.Poljska i Mađarska najviše para dobile od EU.Poljska se razvila i uskoro će biti donator u kasu EU a Mađarska i dalje prosi od EU.To je njegov uspjeh.
Joj fasiste mongolskog
Jadni Obran i njegovo jato!
Prava konjska njuška.