Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. septembra 2001 promijenio je drasticno svijetske poslove i svijest obicnog covjeka koji je gledao TV, padanje tornjeva uz interpretaciju G Busha. Stvari kako je interpretirao G Bush nisu istinite, tornjevi su najvjerovatnije sruseni pomocu kontrolirane nuklearne ekspolozije ispod nebodera, avione je cijeli svijet vidio ali avione u NY nisu vidjeli stanovnici NY jer aviona je bilo samo na TV ekranu.
Sulejmane,teško je biti vjernik u ime nevjernika? Za teško stanje u ummetu okrivljuješ muslimane? E moj Sulejmane,tako su munafici pričali. \"Ma gdje bili, stići će vas smrt, pa kad bili i u visokim kulama. ako ih stigne kakvo dobro, oni vele: \"Ovo je od All\'aha!\" a snađe li ih kakvo zlo, govore: \"Ovo je zbog tebe!(Muhammede)\" Reci: \"Sve je od All\'aha!\" Pa šta je tim ljudima?! - oni kao da ne razumiju ono što im se govori!(4:78) Sad će ti biti jasno gdje je takva sorta opisana u Kur\'anu kada kažeš \"ovo zlo je zbog tebe Usama\",\"ovo zlo je zbog tebe Alkaido\" itd. Uči Sulejmane pa ćeš vidijeti da su iskušenja All\'ahov Zakon kao zakoni fizike.Da je sukob sa kufrom zakon koji će trajati do Sudnjeg dana.
Sta pricas Ampak,ovaj je u pravu,cisto insceniran dogadjaj,ugledali se na ove iz Sarajeva kada su na svojoj pijaci odrijesili eksploziv i optuzili druge.Kakvi S.rbi kakvi k.urci palci. Tipicni scenario sa pijaca iz A.rapskih zemalja
Manite se teorija zavjere na kojima razni idioti zarađuju silne pare. Zbog ovog napada manijaka iz Al Kaide zadnjih 10 godina svi muslimani na svijetu snose velike posljedice. Kad nestane Al Kaide i drugih njenih satelita muslimanski ummet će konačno moći normalno disati.
Kakva pravda ampak sta pricas!! 11.septembar je insceniran dogadjaj, kakva AL-KAIDA k.rca palca.. pogledaj ovaj clanak: http://www.ivonazivkovic.net/911-KALEZOV-NUKLEARNA-DEMOLICIJA.html
pravda je spora ali ... ocajno spora
Kad Amerika jednom bude normalna zemlja, tada će optužiti prave krivce. Dika Čejnija , Džordža Buša i \"Šestagon\".