Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer kako izgleda majmun a jos i imbecil
cek cek, izjasnjava se da nije kriv..kush pred rudu :)
Opa pa i dabic se izjasnio da nije kriv, smljadic isto da nije kriv, kao i 99% ratnih zlocinaca svi su se izjasnili da nisu krivi :):)::):)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
eh sad si ga naheb'o bos-amere.
zarije maco moja javim mi se zeljno te iscekujem ti si moja dusa
Nihad ROSIĆ? Možda jest' Bosanac? Vjeroispovijest je upitna. :)))) http://imehrvatsko.net/namepages/view/family_name/prezime-rosic-3
poslao im hedije po 100$......samo budala nevidi kako i sta radi ova amerika...al hajd
Amerika je sranje,ali ovi su od postaka homo-sapijensa najbudalastija skupina i nema nikakvog opravdanja za neopisive zloćine.
Moj Nihade, koji si ti retard. Odes u zemlju gdje mozes biti neko i nesto, uspjeti u zivotu, dobiti familiju a da ne mislis kako ces ih izdrzavati i ti opet nesto odlucis uraditi sto nema veze sa Zivotom. Finasiras nekoga a ne znas ni sam sta i koga finansiras. Eto sad ce isis poslati advokate da te brane. Debilu jedan ne gine ti dozivotna.
staa ce on pomagat, a ne zna da brkove treba obrijati!
@magichand haveru, kako god bilo on je naheb'o i tacka .
Pa njegovi mu sude narod ne konta on zeli pomoci istim a oni mu sada sude vidi nema smisla..
sta reci,Koju posluku porati-poslati, Kome ?
kd je nesto pozitvno onda je Bosnjak a kad je terorizam onda je bosanac ....Napisite fino BOSNJAK IME I PREZIME FINANSIRAO teroriste
americki bosnjak :P
Mislim vidi se po njemu da on s´tim nema nista, nevin cojk. Pogotovo sa onom sexy bradicom, pa to samo chetnici pustaju :-))))
Lunice, vidio sam ih i sa kracom. Mi ih zvali golobradi, nije htjela bradica da poraste :-)))
Vjerujem, bilo ih je dosta koji su iz ideoloskih razloga pustali brade, i dan danas ih ima. Inace po pravilu sluzbe i u tom ratu je bilo da se treba brijati, jes da nije to bilo toliko strogo kao u mirnodopskim uslovima ali opet se koliko toliko gledalo. Zna se desiti problem kao sto se meni desio, da sam osam nedelja bio na terenu po Vlasicu a nema zileta nigdje, kupanje, bolje receno podapiranje po kojekakvim potocima. Inace sam picajzla sto se higijene tice, pa od tad imam cak i fobiju. Kuci imam tri elektricna aparata za brijanje a zileta imam rezervnih cak i u autu :-)))
ovako po izgledu bise reklo kriv je ali opet bez stručnog mišljenja našeg ANTE ništa se nezna.
doživotna bez mogućnosti pomilovanja
Roknut će ga , nisu ludi govno cijeli život hranit ....
opet IDIL.. a Bogte
opet clanak o IDILu... razumijes sad? ... kad ti vec moram nacrtati
Divi mu brade...što bi rekli stari ljudi: seretak dlaka. Čak i Božo Vrećo ima jaču i gušću bradu hahahaa
Vehabija poletarac ;)