Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu se u ocima da konta… Sto nisam u Bosni...
PAsivna korupcija ! divno je živjeti u zemlji gdje se ni AKTIVNA korupcija kao u predmetu premijera Bičakčića i Brankovića ne uzima za ZLO. JEst isti predmet stan, ali bože moj, svačiji ko ničiji i ko bi tu bio oštećen ?? NIKO , bezbeli. PA otkud stan vlade FBiH kad je ničiji pitao jedan znatiželjni iz publike. Priletiše batinaši SDA i više nije bilo pitanja, kao ni sudije zašto tužilac Oleg ČAVKA nema original ugovor o prodaji, zašto ga nema u Pravobraništavu KS .
@kuga http://www.telegram.hr/politika-kriminal/u-povijesnom-procesu-na-kraju-13-godisnje-vladavine-ljevice-nakon-brazilske-predsjednice-optuzen-je-i-njezin-mentor-lula-da-silva/
@kuga http://www.telegram.hr/politika-kriminal/u-povijesnom-procesu-na-kraju-13-godisnje-vladavine-ljevice-nakon-brazilske-predsjednice-optuzen-je-i-njezin-mentor-lula-da-silva/
Ako ne pokrene sudski postupak onda i sudija Moro treba da se tuzi.
Ovo onaj sto je okrivio "bjelce s plavim ocima" za recesiju, a vamo on korumpiran do balcaka (jos rasista).
A mogao je postat predsjednik BiH,dobivao bi odlikovanja!!
Eh da hoce i nase fine predsjednike i politicare malo istraziti bilo bi tu svega i svacega. Aaa ni zenama im nije mahane.