Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bunca samo karadzic...cijeli zapad je u agoniji sizofrenije
Ogulin culibrk oglo,hahahahahaha
Pa sta drugo moze zlociunac.....a uz to ludzak totalni......kvazipjesnicko smece.....krvozedna zvijer pricati.......ko o cemu kurve i srbi o postenju.......nego ako si zedan cobane ludi durmitorski.......i ako ti treba malo tekucine da ti osvjezi pamcenje.........poslacemo ti koju litru urina .....samo za tebe !!!!!!
Slusaj bolesnika. A ovakvih ih je puna RS i Srbija. Samo laz i izmisljene gluposti... Njegov četvorosatni nastup, piše list, bilo je dugo predavanje iz istorije o vječitoj žrtvi Srba i njihovim opasnim i sveprisutnim zlotvorima: bosanskim muslimanima džihadistima, hrvatskim fašistima, Turcima koji bi ponovo da dignu na noge Otomansko carstvo, Njemcima koji su 1991. pobjednički ostvarili ono što su započeli nacističkom okupacijom Jugoslavije 1941., NATO-om, Amerikancima, Vatikanom... Srbadijo kako ce svijet da vam se smije.... Milosevic je nula za ovu budalu sa Durmitora...
Aki ti si fakat nahladjen sa cime se to srbi ponose:lazima,klanjem,streljanjem,silovanjem jeste ponosan narod.Kad je trebalo prsa u prsa nigdje vas u borbama picke obicne.
minhen javi se,minhen javi se
dobro si rek\'o
Čega se pametan stidi budala se ponosi! Samo se srbi ponose onim čega bi se svako stidio, i savjetujem ovim nacionalističkim seljačinama da ne ostavljaju komentare, nitko ne želi znati šta primitivci imaju reći....
Da vama srbije nije bilo nebi vam se trag znao jadovi mali,da Klinton Aliju nenazva bili bi vi preko drine bjezali ste ko stoka iz banjaluke.prijedora i ostalih gradova miseviiiiii,picke bile i ostali.
Dajem pride i Harisanija, i Aliju, i sve secijase, pa i Komsica, a moze vala i Dodika, sve za Elizabetu!!! Vodite ih sve sebi nek vama vladaju!!! Kad su vec tako dobri!!! brate, tesko narodu, kad svi bolje znaju osim njih samih sta je i kako je. Kakva je to kuca u kojoj je drugi gazda, a ti podstanar koji se nista ne pita!!! I vaseg pametovanja na vrh glave, cujete da zvoni a ne znate u kojoj crkvi, ili se pravite Englezi, kaze se...a ovamo svoje interese svako, a ebe se kome za narod!!!
Mijenjam Allaha za Elizabetu, moze???
Lako je tebi dok je Elizabete, a kod nas Allah glavnu rijec vodi...sit se gladnom ne razumije.
Kad tebi Saudi Arabija izgradi jedno petsto dzamija u drzavi, i kad ti organizuju serijat u vlastitoj drzavi, da vidimo onda jel zamisljena prijetnja!!! Ehhhh...glupi stranci!!! Ne svi, ali neki...ne znas ti nista, sinko dragi...
nije mi jasno sta ovi istocni planinari rade na BOSANSKOHERCEGOVACKO-MUSLIMANSKOM sajtu? nismo zar toliko popularni?
Eto, čitao sam ga ali nije me on inspirisao svojom knjigom za nick već činjenica da svaki zločin treba biti kažnjen!!! A zločinci se odmah uvrijede......... Ubuduće ću paziti na vaše zločinačke osjećaje!!!