Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, avioni su se PRIBLIŽILI, a ne zbližili. Opasno zbližavanje je kad ja očijukam sa komšinicom a žena mi gleda sa balkona.
Dokaz da su F35 nevidljivi pa ih Rusi nisu vidjeli :D.
rokajte ruske fasiste
Dok svet drhti od nuk.katastrofe oni se lepo zajebavaju 😂😂😂😂😂
Al su dojadili i bogu i narodu….i ono ti kapu kroji
Opet Maverick
E kud se nisu bas sudarili bilo bi interesantnije.
Kad je Izraelski F35 roko po Lakitiji prije par godina Rusi su u panici oborili svoj transportni avion i pobili čitav legendarni orkestar Crvene Armije jer nisu znali sta ih gađa. Činjenica!
rusi izbjegli
Ili ti ga pobjegli 😂
"Vazdušno-kosmičke Snage" a ne mogu "rijesiti" Ukrajinu na planeti zemlji i u agresorskom susjedstvu 😅
SerbianTrolIMaster60 Da je Mujo sa Nisica imo 2% vašeg MTS'a bio bi VP u BG danas.
"Mali Mujo" barem nije zaglupljen ravnogorsko-svetosavskom mitomanijom pa da mislim da se Nato da samljeti od tih jadova. WP, samo Ameri:"M1 Abrams – 5,000 active use. Approx. 3,000 stored" koliko su modernih tenkova dobili Ukrajinci, 200, 300, 400? Tako da bih ja prije rekao da Rusija melje Ruse ponajvise pored Ukrajinaca nazalost i tako uveliko smanjuje svoj i maloruski potencijal za buduca sranja. Ali ebga srbovanje nije egzaktna nauka izgleda 😁
pa relano samo iz blizeg kontakta i imaju sanse, ostalo ih skidaju da suhoji nemaju pojma odakle ih gadjaju..
Hahahah đe si ba stručnjak. E dobar si mi, popravi mi jutarnju kafu pravo. Živio
Imaju muda protiv dronova, kad naleti se pravi avion, onda bjezanija.