Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ urota Mogla je zaraditi pare i na nekom drugom bogatasu. nesto ne vjerujem da siromasi posjecuju taj hotel. Sto je cika Kahn gledao da pobjegne prvim avionom toliko da je zaboravio mobitel i licne stvari. Kakva namjestaljka, pa nije im on dao svoje stvari da ih razmjeste po sobi. Vidi se da si retard kao i 70 % Francuza. Boli tebe briga jel zena dozivjela sok glavno je da ti znas da je to urota.
Ovo su mu smjestili Ameri. MMF je bio jedina institucija koja nije bila pod njihovom kontrolom. A i ova sobarica neko nevinasce, rodila kcerku sa 17.
uvijek me razljute clanci na ovakve teme jer nimalo ne vode racuna o dostojanstvu zrtve. u duhu \"rijaliti sous\" treba javnosti dati detalje napada, a zatim i dovoljno licnih podataka o zrtvi da bi je njena okolina mogla lako identificirati, iako joj nisu napisali ime i prezime fuj
......