Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABC = All Bullshit Channel AP = Associated Propaganda CBS = Constant Bull Shit FOX = Full of Xenophobia BBC = British Brainwashing Corporation CNN = Crap Not News NBC = Nothing But Crap MSNBC = More Shit, Nothing But Crap
...šta reći za domaće "javne emitere" :))
ovo nisam prije vidio...super....
Stari im bio predsjednik 30 godina, transformirao zemlju iz plemenskog podnemlja u jednu od najjacih zemalja regiona, tehnologiju novu uveo i tako dalje i sada odjednom ne valja nista... Isto kao sa Libijom, Gadafi napravio od njih najjacu drzavu Afrike, ali ne valja... Eto, nek' im valja sad u Libiji, Egiptu i tako dalje... Americka moderna kolonizacija svijeta je poljubila vrata kad se umijesao Putin sa svojim interesima u Siriji...
Lako je prditi iz neke demokratske zemlje i soliti ljudima pamet iza tastature
Ne bih rekao da u BiH vlada demokratija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi Engleski plemići su pripadnici oružanih snaga. To im je u stvari jedini posao ako je uopće posao. I onda idu malo ratovat po svijetu; svi smo čitali o tome. Ali ako je neko oficir u svojoj državi....e to je već problem (??????)
Stvarno bih shvatio Kliksovce što pišu ovakve gluposti da su jedan od medijskih pokrovitelja bilderberške grupacije iz BiH, ali pošto čisto sumnjam da BiH ima predstavnike u ovoj organizaciji, onda mi stvarno nije jasno kako ne razmišljaju i olako padaju na propagandu američkih gov.ana. O svemu živom na svijetu postoje podijeljena mišljenja ukoliko su ljudi objektivni i slobodni u potpunosti da komentarišu, ali eto u slučaju Sirije apsolutno svi mediji u svijetu, osim hrvatskog Advancea (svaka čast), su na strani pobunjenika i oni su meleci tamo, nigdje vijesti o njihovim odrubljivanjima glava i strijeljanjima civila, djece, ma svih koji podržavaju Assada. Puno mi to smrdi.
..... jaaaa, to su Assadovi.... krvavih ruku do ramena..... uzas.....
Ma ko danas vjeruje CNN-u?????? Cista propaganda!
ime sve govori!!! MAHER
Mahir, nema veze sa njemackom rijeci maher-vjest,- uspjesan i td.
maher će brzih dana bit rahmetli
prije ces ti GRINGOS preseliti.
http://www.youtube.com/watch?v=w03FdtJ_srk
OBA DOBRI ZA ODSTREL
nije dzaba maher :P
cnn and al lažira pizdarije
Pa zapravo je ovo istina..Bashar je omlijen medju Sirijcima ali brata mu ne vole..Cak mu je prijetio drzavnim udarom kad je poceo rat u Siriji..Bashar je zelio dijalog medjutim brat mu to nije dozvolio..
...ne sumnjam u napisano...ovi "iz sjene" šute i mlate...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ovi tunjavi znaju bit' zvijeri...simptomatično mu je i ime...