Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveci...
Padaju munafici ko kegle.
U Sarajevu se omasovljava vjera Trojanstvo či su osnivači i njihovi Bogovi sv. Dino nipovski, sv. Forto geyevski i sv. Nermin nsmetnuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve što se dešava je Allahovom voljom i odredjenjem.
Koliko samo SDAovskih bal**a, koji su pokrali pola drzave, ili kao "privatnici" koji neplacaju radnicima redovno zasluzenu platu i poreza, od tih para odu na Hadz... Desavace se jos gore, previse pogani ima tu
malo su ponudili mbapeu pa ih je kazna stigla
Na Sudnjem danu pojavit će se dunjaluk u liku ružne starice. Niko je neće pogledati, a da ne osjetiti odvratnost prema njoj. Tada će ljudima biti rečeno: Znate li ko je ovo? Ovo je ono zbog čega ste se nekada ponosili i zbog čega ste ratovali jedni protiv drugih. Zatim će biti bačena u vatru, a prije toga će reći: “Gospodaru moj, a gdje su moji sljedbenici?” Nakon toga će se dunjaluku u džehennemu pridružiti oni koji su bili robovi dunjaluka.
Eto ja nebi imao srca nikoga baciti u vatru i da gledam kako se przi. Pogotovo one ljude koji nisu na mene mislili.
Ooooo majko mila za ovo ne postoji nikakva terapija na dunjaluku!
Neki je kjafir otisao na Umru i eto....
Neki?
Nismo bolje ni zasluzili.
Najbolji dokaz da nema 'Allahove kuće', niti su to dzamije koje trebaju gromobrane, niti je Meka i Kaba neko posebno Allahovo mjesto...isto tako nije ni Vatikan, ni crkve, ni Izrael, ni Nepal i neki hramovi budisticki... ako Bog postoji, odnosno ta neka viša sila, toj sili ne treba 'kuća', ne treba joj ni klanjanje, niti ga zanima da li jedeš svinjetinu ili jedeš ćevape sa kolom i kojom rukom jedeš.
I sto je najbitnije, definitivno te neće mućiti hiljadama godina najgorim mukama ako izabereš 'pogrešno' vjerovanje koje je u ogromnom broju slučajeva odabrano mjestom rođenja i porodicom. Ako si u Brazilu rođen bit ćeš katolik 90%. Ako si rođen u nekom selu u Rusiji blizu Moskve bit ćeš pravoslavac 95% itd...
Isto tako samo ako slijediš neka pravila od prije 1500 godina neces onda vjecno uzivati u dzennetu sa 100 najljepsih hurija, najljepsom hranom... kakva bi to smisao zivota bila, pogotovo ako umreš mlad, nisi ni sazrio kao duša, nisi nista i pogineš i odmah sve imaš...al dobra priča za one sto ih pošalju u smrt.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koliko debilnih komentara…jel li to Allah poslao oluju na svoju kuću, kako primitivan narod koji vjeruje u bajke
jooj što ga izvrnu ko Hadžialagić🤣
Vjerovatno je Allah/Bog ljut na svoje podanike.
To je kazna jer se najveći grešnici i TikTok zvijezde skupljaju tamo
Kaba nece docekati Sudnji dan, prema vjerovanju. Bice srusena jer nece biti niko vise ko ce vjerovati u Boga da bi je branio. Onda dodje Bosnjo i kaze: Neka, Allah ce cuvati Bosnu do Sudnjeg dana, a mi cemo lagano, sredjivat diplome, poslove, krasti, nas Allah voli. Ovdasnji muslimani su najslicniji Jevrejima kako su spomenuti u Kur'anu.
Nisam ja ris, ja sam tajger, grrrr
vjernici su najvece budale ,kad cunami odnese stotine hiljada zivota oni velicaju boga ,kad grad ubije ljetinu oni velicaju boga
Nisi ti skontao suštinu dunjaluka. Ovdje nama nije obećan džennet pa imamo i bolest, vrućine, hladnoće, oluje, gromovi, grad, viruse, bakterije.... i svašta još nešto po čemu se razlikuje od dženneta. Zakoni fizike koje je postavio Bog vladaju svuda isto u svemiru čime razvijamo svoj intelekt rješavajući probleme da ne bi tupavi u džennet. Razmisli malo o 'konstanti fine strukture'. Odakle taj tajanstveni broj svuda u svemiru? I u jabuci i u pertli.
A koga ćemo veličat kad dođe novi život. Kad se rodi dijete. Kome da zahvaljujemo??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li sada biti komentari "Allahova kazna"?
kako sad to? tamo nije bila parada