Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo deset dana ILI VRACAMO USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! I dosta je vise mazanja ociju, mrkvi i pritisku BiH-i od LICEMJERNE EU-e, VJERUJEMO VAM KO I U PERIODU OD 1992-e do 1996e GODINE...!!! Da Bog da i vase majke zaplakale od serbo-barbara ko sto su i BOSNJACKE I HRVATSKE...!!!
SRPSKI narod nece postojati za 100 godina http://adf.ly/410rw Pogledajte VIDEO
SRPSKI narod nece postojati za 100 godina http://adf.ly/410rw Pogledajte VIDEO
Najgore je kad kuca postane prazna i nema se sta vise podjeliti, a mnogi ocekuju da im se konstantno \"pozajmljuje\" tudji novac i ako sada ti najpametniji Evropljani ne pronadju adekvatno rijesenje za krizu onda se zna-banrot za bankrotom i poslije toga zestoki rat za preostale prirodne resurse, jer ce se samo na taj nacin moci ugoniti dugovi bankrotiranih drzava... ......
Oni da zele rjesiti ovo, mogu u 24 sata. Osim monetarne unije, napraviti i fiskalnu uniju, ali......to bi vodilo ka jednoj vladi za sve zemlje eurozone, a niko nece drzavnog suvereniteta da se odrekne. E tu je zvrcka jer politicari se ne odricu vlasti ni pod razno. Mogu se dogovoriti da ECB izdaje eurobondove i pokrije tako duznicke vlade, ali je to tada igra svi za jednog, jedan za sve i tu bi najvise Njemacka potegnula, a Njemci ne zele raditi i za neradnike. Uopste je bila suluda ideja strpati zemlje sa razlicitim kulturama zivljenja i razlicitom radnom etikom kao i razlicitim stepenom ekonomskog razvoja u jednu monetarnu uniju: Grcka i Njemacka, Portugal i Holandija.....ma ludnica:-) I kako se stvari razvijaju, bice jos mnogo gore, nego sto okrene na bolje!
nije dobro nikako
Rjesenja z aovu krizu nema ...ovo je vise od krize..Politicari pokusavaju ali su nemocni..Jednostavno nisu u stanju zaustaviti razvoj dogadjaja..istin ausporavaju proces raspada i dobijaju na vremenu kako bi velike i jake clanise EU zone zastitile nacionalne interese.... Ljudi pamet u glavu cuvajte novac ne vjerujte bankama.. kupite zlato, posijte njivu i obezbjedite se za krizu koja dolazi..Pozdrav
Sarajevo X je ZABRANIO DA SE PISE i prodje na komentaru RIJEC REP-UBLIKA ...!!! STO LI...?!!! KOME LI TO U SARAJEVU X smeta RIJEC RE-PUBLIKA...?!!!
\"Rješenje krize\" u prevodu što duže održanje ovog stanje i što više pljačkanja naroda.
Pa kad se SSSR kao drzva razlicitih kultura i iste monete nije uspjela odrzati zasto bi europska unija??? zaletili su se misleci da par dobrostojecih drzava mogu nositi one koje nikad nisu imali tlo pod nogom ... sad ce mo vidjeti koja ce prva izraziti zelju da izadje..
Da Bog da propali dva puta, da Bog da vam embargo prisjeo na nos, da ne bi vas sada bi zivjeli u nezavisnoj, suverenoj, jedinstvenoj BIH, a gledaj sta mi uradiste od moje jedine domovine. Vidite malo kako je napacenom narodu u BIH, stalno smo u krizi, a nikad se niste sjtili da pomognete, a izdali ste nas svi redom 9o-tih godina.
oče crvena banda da mi otme đip. e pa nedam.
sve je ovo maslo komunjara samoda potkopaju najbolji sistem :)
DEVIZE DEVIZE BIT CE NASTAVAK KRIZE VI STE SE OGRESILI STO SRPSKI NAROD NITI KOREN ZATRALI TU SVAM POSLEDICE VASE GRESKE I AKO IMATE AUTTA MORATE DA IDETE PESKE NEMA SMESKE HEHEHHE
comi j e b o ti citav beogra m a m u a naravno i kaedzic i mladic
comi j e b o ti citav beogra mamu a naravno i kaedzic i mladic