Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je Bakir nezamjenjiv !!!!
PORODICA ŽIVKOVIĆ FOREVER!!!
Nemoj zaboravit Genjca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači i mi moramo trpit porodice Izetbegović, Čović i Dodik, bar još 30 godina.
Kad će Izetbegovići završit? Kako brijeme prolazi sve ih je više...
Čitao sam do onog "neče imati". Ne mogu dalje.
kad se samo sjetim kako se Jugoslaviji desetinama godina ucilo kako je komunizam najbolji oblik vladavine a socijalizam samo prelazna faza u komunizam.E glupe ideologije
Teoretski jeste ali praktično je nemoguće uspostaviti komunizam na nacionalnom nivou, jer internacionalni kapital ne smije dopustiti postojanje komunističkog poretka koji bi dokazao nehumanost i apsurdnost kapitalističkog sustava. Pogledaj samo koliko je SAD uložio novca u uništavanje socijalističkih zemalja.
I Bakir će isto uraditi kada bude imao te godine.
proglasite 3 dana zalosti u Sarajevu Zenici i Tuzli
Znaci kod nas ce ovi da budu jos 50 godina dok ne krepaju
pa nicija ne gori do zore
Ovako mala drzava na udaru velikih sila...velikih i drasticnih sistema kojima tolike godine pruza otpor! Neka se ne zavaravaju ONI koji misle da su ufatili big G-ija za muda urusavanjem sistema vrijednosti i nametanjem svog nakaradnog i NEPRIRODNOG sistema vrijednosti...nikakve to nisu vrijednosti, cekaj samo da se zapali dobra vratra...doci ce SVI da se orgiju....www.youtube.com/watch?v=5FCNg2O_Ivs SF SN.
Hasta siempre https://www.youtube.com/watch?v=kTqwy6ay1HQ
Pade komunizam napokon ! Nema više nostalgičari !
Sad ce i njih da oslobodi dwmokratija. Ima da budu sretni ko i mi... Ne kazem da je komunizam dobar, al ovo sto mi imamo je posebno zlo..
Ne mislim ništa dobro o komunizmu, ali nije tamo pao komunizam.KP ostaje na vlasti, samo Raul ide.
Malo je šta toliko zločinačko u ljudskoj povijesti kao komunizam! Srećom i zadnji komunistički isprdci odustaju i krepavaju! Smrt komunizmu, sloboda narodu!
jedi svoja govna petokolonašu, znam ja takve kao tebe
sta tek reci za bosanskohercegovacku "demokratiju"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)